Elden Ring co-op modu oyunu tamamen oynamanızı sağlayacak

Emir Özkayalar 25.04.2022 - 12:21
Yakın zamanda arkadaşlarınızla birlikte Elden Ring co-op modu oynamanız mümkün olacak. Daha önce Sekiro için yapılan mod, bu sefer Elden Ring için geliyor.

Elden Ring co-op modu sayesinde yakın zamanda oyunu tamamen arkadaşlarınızla birlikte oynamanız mümkün olacak. Daha önce Sekiro için co-op modu geliştiren LukeYui, bu sefer kollarını Elden Ring için sıvadı.

Elden Ring co-op modu Boss savaşlarında zorluğu koruyacak

Geçtiğimiz günlerde çalışmalarının son halini kanalında paylaştığı bir video ile gösteren LukeYui, oyuncularda heyecan uyandırdı. Videoda görüleceği üzere co-op modu biz oyunculara yeni imkanlar sağlamakta. İmkanları inceleyecek olursak, Hızlı seyahat için oylama sistemi gelecek ve buna ek olarak haritada işaretlemiş olduğunuz noktalar beraber girdiğiniz arkadaşınızda da gözükecek, böylece daha rahat bir iletişim sağlanmış olacak. Evergaollar ve portalların hepsi düzgün çalışmakla beraber diğer oyuncuları da etkileyecek.

Eğer co-op oynarken bir boss savaşında ölürseniz, boss ölene kadar yahut oyuna beraber girdiğiniz arkadaşlarınız ölene dek yeniden doğmanız ve izleyici moduna geçmeniz mümkün olmayacak. Bu sayede mod Elden Ring’in orjinalliğinden uzaklaşmamış olacak ve oyuncuları diri tutacak gibi gözüküyor. Son olarak LukeYui, oyuna Rot Essence ismi verilen bir debuff mekaniği eklediğini de duyurdu. 

Ayrıca bakınız: Elden Ring inceleme

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2022 07:40
Peki, bu mod oyunu orjinal kullananlar için bir problem yaratacak mı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2022 10:03
Bak bu çok iyi oldu oyun zaten eğlenceliydi şimdi daha eğlenceli olacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elden Ring co-op modu oyunu tamamen oynamanızı sağlayacak
İlginizi Çekebilir