Elden Ring Erdtree bir mod yapımcısının gazabına uğradı

Murathan Özlü 6.08.2022 - 16:18
Elden Ring Erdtree, çok aşırı düşük fps ile oynayan bir mod yapımcısı tarafından oyunun fps'ini yükseltmek için kesildi.

Elden Ring Erdtree, oyunun ana odağındaki elementlerden biri. Oyundaki çeşitli dinler bu kutsal ağaca farklı anlamlar yüklemişler. Bazıları ağacın, tanrının merhametinin şekle bürünmüş hali olduğunu düşünürken bazıları ise ağacın gücünden kendi amaçları için faydalanmayı planlıyor. Bazıları ise düşük fps ile oynadıkları için ağacı suçlayarak Erdtree'yi kesmeyi tercih ediyor.

Elden Ring Erdtree bir mod ile oyudan silindi

NexusMods ahalisinden K4richard, Remove Erd Tree (FPS BOOST) adlı modu, oyunu düşük fps ile oynadığı için yayınlamış. Ama bu düşük fps, oyuncuların şikayet ettiği 60 fps görememe sorunu gibi değil:

"Erdtree'ye yaklaştıkça oyun bilgisayarıma daha da fazla yük bindiriyordu" diyen K4richard oyunun ikinci yarısından itibaren stabil fps ile oynayamadığını belirtmiş.

Elden Ring Erdtree
Elden Ring'i 5 yıllık bir ekran kartıyla, GT 1030 ile oynayan mod yapımcısı, kadim bir ağacın önüne geçmesine izin vermemiş ve her pc oyuncusunun başvuracağı çözümü uygulamış:

"Erdtree ve bazı partikülar efektler sorunun kaynağıydı. Hepsini oyundan kaldırdıktan sonra, düşük sistemli bir bilgisayarda oyunu 30 FPS'e çekebildim, GT 1030 ile 15 fps artışı!"

Witcher 3'ü ilk oynayışımda, 3 oyunu da inat edip ortalama 30 FPS'de bitirmiş bir gazi olarak kendisini anlıyorum, ancak hıncını koca ağaçtan çıkarmaya ne gerek vardı?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 11:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2022 02:54
Elden ring potato edition
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2022 22:40
Orman bakanlığından izin almış mı? Almadıysa ceza kapıda.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elden Ring Erdtree bir mod yapımcısının gazabına uğradı
İlginizi Çekebilir