Elden Ring fragmanından kısa bir kesit sızdırıldı

Ersin Kılıç 1.03.2021 - 18:48
Bu ay içerisinde gösterileceğine dair dedikodular ortaya çıkan Elden Ring fragmanından kısa bir kesit sızdırıldı.

Elden Ring duyurusu üzerinden neredeyse iki yıl geçmesine karşın oyun ile ilgili duyuru fragmanı dışında hiçbir şey göremedik. Aradan geçen bu süre zarfında oyunun sık sık ortaya çıkacağına dair dedikodular gelse de ne From Software ne de Miyazaki bu konuda bir açıklama yapmadı. İşte Souls türünü seven oyuncuların heyecanla beklediği Elden Ring için bugün kısa bir video sızdırıldı.

Elden Ring videosu sızdırıldı

Öncelikle videoya baktığımızda bir ejderhanın alev püskürttüğünü görüyoruz. Sonrasında bu ejderha bir oyuncuya doğru hareketleniyor ve muhtemelen yöneteceğimiz karakterin de dodge yaptığını görüyoruz. Sonrasında ise çok kısa bir an da olsa bitirici bir vuruş dikkat çekiyor. Bu videonun Elden Ring için hazırlanan yeni tanıtım videosundan olduğu iddia edilmiş. Bu videonun sahte olduğunu iddia edenler olsa da daha önce Jason Schreier, From Software'ın bir fragman hazırlığında olduğunu ve bu iddiasının sağlam kaynaklara dayandığını iddia etmişti.

Bu kısa sahnenin yer aldığı uzun fragmanda ise çok daha fazla detay olduğu belirtiliyor. Gelen haberlere göre bu ejderha dışında ilk duyuru videosunda da gördüğümüz gibi elinde devasa bir kılıç taşıyan boss mücadelesi de yer alıyormuş. Ayrıca oyunda at sürüşü olduğu ve açık alanlarda at üzerinde savaş yapılacağına dair bilgiler de bulunmakta. Oyunun sızdırılan bu kısa videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Eğer doğru ise uzun fragmanın eli kulağındadır diyebiliriz. tabi bu videonun doğruluğu henüz resmi olarak açıklanmadı.

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 06:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2021 07:36
Yıllardır aynı yürüyüş animasyonları aynı vuruş hissiyatı aynı yuvarlanma aynı karakter duruşları birbirine benzer atmosfer vay arkadaş ya bir tek sekiro farklıydı onda da silah ve zırh değiştirme yoktu karakteri özelleştiremiyorduk
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2021 11:46
Sızdırılan fragman görüntüleri oyunun bir yıl önceki prototipine ait. Zaten bu fragman oyunculara sunulmak üzere tasarlanmamış ve henüz bitmemiş oyunda eski animasyonların kullanılması doğaldır. Artık yakın zamanda yeni oynanış fragman çıkar orada görürüz değişmiş mi değişmemiş mi diye.
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2021 15:27
Ona rağmen hala güzel be reis bunu çok az oyun başarıyor saygı duyarım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2021 04:58
souls oyunlarını severim ama izlemeyi sabır isteyen bi tarz ama nioh 2 yi tavsiye ediyorum yani oturup da buildlere kafa patlatmak bile keyifli para verip almadım çünkü nasılsa 2 3 saat sonra bırakırım dedim ama oldu 150 saat 3 çıkarsa ve 2 nin üstüne koyarsa kesin alırım co-op da zevkli görünüyo
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2021 20:55
Kesin alırsın eminiz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2021 02:29
Bangır bangır geliyor çıkacaksa bu sene nolur sonbahara kalmasın be yaza kadar çıksa keşke en kötü
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2021 02:27
Umarım yakın zamanda hd bir video paylaşılır.Arkadaşın birisi soulslike gibi bir söz etti de oyun tabi ki "soulslike" olamaz zaten "souls" türünün sahibi "like" a gerek yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2021 23:47
Backstap ve parry olur umarım souls hayranı olarak mearakla bekliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elden Ring fragmanından kısa bir kesit sızdırıldı
İlginizi Çekebilir