Microsoft, Elden Ring dedikodularını yalanladı

Ersin Kılıç 1.03.2021 - 13:51
Uzun süredir yeni videosunu ya da bilgilerini beklediğimiz Elden Ring için yeni dedikodular ve yalanlamalar gelmeye devam ediyor.

From Software'ın uzun süre önce duyurulan yeni oyunu Elden Ring için bekleyiş devam ediyor. Her oyun etkinliği öncesinde tıpkı Silent Hill haberlerinde olduğu gibi Elden Ring dedikodularıyla da karşılaşıyoruz. Son günlerde ise oyunun Mart ayında gözükeceğine dair bazı dedikodular ortaya çıkmış durumda. Bu durum bile Microsoft yetkililerini açıklama yapmaya mecbur bırakmış diyebiliriz.

Elden Ring tanıtımı Mart ayında mı yapılacak?

Aslında Microsoft'un açıklamasının ardından öncelikle çıkan dedikodulara bakalım. Çünkü açıklamalara baktığımızda oldukça önemli isimlerden de benzer ifadeler geldiğini duyuyoruz. Reddit platformunda ortaya çıkan haberlerde Elden Ring tanıtımının bu ay içerisinde yapılacağına dair bazı haberler yer alıyordu. Bu dedikoduların ardından Jason Schreier, kendi sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yaptı ve bu dedikoduyu doğrular nitelikte ifadelerde bulundu. 

"Pek çok insanın yeni bir Elden Ring haberi için sabırsız (çaresiz) olduğunu biliyorum. Biraz gecikme yaşanması dışında bunun hakkında çok bir şey bilmiyorum. Ancak oyunun yakında gösterileceğine dair çok sağlam kanıtlar var." diyen Schreier, kendisine gelen nasıl kanıtlar sorusuna ise şu şekilde cevap vermişti; "Bunu şu an için açıklayamam çünkü kimsenin başını belaya sokmak istemiyorum. Ama Elden Ring'in yakında gösterileceğine dair sağlam ve somut kanıtlar gördüm. Ne zaman olacağı hakkında fikrim yok. Haftalar ya da aylar sürebilir."

Microsoft, Elden Ring dedikodularını yalanladı

Tabi bu dedikoduların ardından gözler Mart ayında yapılacak sunumlara çevrilmiş. Microsoft daha önce bu ay içerisinde Xbox oyunları için bir etkinlik yapacağını duyurmuştu. Bu etkinlikte Elden Ring gösterileceğine dair dedikodular da çıkınca, etkinlik ile ilgili beklentiyi yükseltmek istemeyen Microsoft yetkilileri ise konu hakkında açıklama yapmış. Xbox Pazarlama sorumlusu olan Aaron Greenberg sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada böyle bir şeyin olmayacağını söylemiş.

Elden Ring'in Xbox etkinliğinde gösterileceğine dair çıkan haberleri alıntılayan Greenberg, sözlerine şu şekilde devam etmiş; "Sadece beklentileri belirlemek için söylemeliyim ki böyle bir şey olmayacak. Etkinlikte her zaman olduğu gibi üzerinde çalıştığımız projeler olacak ama bu tarz duyuruların veya ilk gösterimlerin yer almayacağını söyleyebilirim."

Yani Elden Ring bu ay gösterilse bile Microsoft etkinliğinde yer almayacak diyebiliriz. Umarız sürpriz bir etkinlik daha duyurulur ve oyunu yakın bir süre içerisinde görme şansına erişiriz.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 21:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2021 14:08
From Software oyunlarını severim ama bu elden ring işinin cılkı çıktı. Sanki bedavaya oyun dağıtacaklarda sabırsızlandırıyorlar. Bu bekletmenin arkasında
kesin Georgee RR Martin var. Alt tarafı bir oyun. İnsanlar alt tarafı bir oyunun fragmanını izleyecek nedir bu devlet sırrı gibi muamele.Saçmalık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2021 14:42
From software işi o kadar uzattı ki umarım bunun ardından bomba bir oyunla ortaya çıkarlar.Bu oyun haricinde bekledigim tanıtımı yapılmış hiçbir oyun yok.
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2021 08:50
From Software hep böyle yapıyordu zaten ilk değil ki. Oyunu duyurup iki sene sonra çıkarır oyunlarını. Sekiro da böyle oldu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2021 20:20
Beklet bizi o kadar beklet ki umudumuz kesilsin açlığından gözlerimiz kararsın,sonra da öyle bir gel ki senden öncekilerin tahtlarını tarumar et.(Fazla iddialı mı oldu ne?)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2021 20:03
Pcye çıkan bütün from software oyunlarını oynadım hepside muazzam oyunlardı elden ring'ide sabırsızlıkla bekliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2021 17:05
Sekiro efsaneydi valla hundanda bunu beklerim
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2021 19:45
Göktürklerde iyidir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft, Elden Ring dedikodularını yalanladı
İlginizi Çekebilir