Elden Ring için kısa bir kesit daha sızdırıldı

Alparslan Gürlek 2.05.2021 - 13:26
From Software ve Bandai Namco'nun merakla beklenen oyunu Elden Ring için bir fragmandan kısa bir kesit daha internete sızdırıldı.

Elden Ring için yine kısa bir fragman kesiti sızdırıldı. Geliştiricinin ana şirketi oyunun mevcut mali yıl içinde piyasaya sürülebileceğini ima ederken, From Software'in beklenen oyunu için altı saniyelik kısa bir kesit daha internette yerini aldı.

Elden Ring için 6 saniyelik yeni bir klip sızdırıldı

4Chan forumundan çıkan ve sosyal medyada hızla yayılan son klip, Mart ayında sızan Elden Ring görüntülerinde yer alan Bandai Namco gizli filigranı ile karşımıza çıkıyor. Klibin, geliştirme sürecinin bir yıldan daha eski bir tarihinden alınmış olabileceğini ve bu nedenle bu bilgi ışığında yaklaşmamız gerektiğini söyleyelim. Merakla beklenen souls spin-off'u E3 2019'da duyurulduğundan bu yana adeta sırra kadem bastı diyebiliriz.

Sızıntılardan başka neredeyse hiçbir resmi bilgisi paylaşılmayan oyun için yine sızıntılar bir çıkış tarihini işaret etmişti. Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan bir görsel, oyunun 14 Haziran 2021'de piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Ancak geliştirici From Software ve yayıncı Bandai Namco henüz görseli ne onayladı, ne de reddetti.

From Software ana şirketi Kadokawa Corporation, 31 Mart 2022'de sona eren mevcut mali yılında yeni oyunlar yayınlamayı beklediğini söylemişti. Ayrıca COVID-19 salgınının etkisiyle bazı oyunlarının ertelendiğini de doğrulamıştı.

VGC'nin ilk olarak Mart ayında bildirdiği gibi, Elden Ring'in pandemi nedeniyle birkaç kez ertelendiğini anlıyoruz. Oyunun gelişimi hakkında bilgisi olan bazı insanlar bu yılın başlarında japonya'da bir yıldır yürürlükte olan uzaktan çalışma kısıtlamaları nedeniyle üretimin önemli ölçüde engellendiğini söyledi.

Elden Ring için kısa bir kesit daha sızdırıldı

Elden Ring, A Song of Ice and Fire yazarı George R.R Martin ile ortaklaşa yaratılan bir dünyada geçiyor. Yönetmen Hidetaka Miyazaki, Elden Ring'in, yarattığı Dark Souls serisinin "bir evrimini" temsil ettiğini söylemişti. Dark Souls'un ruhani halefleri Bloodborne ve Sekiro: Shadows Die Twice ortaya yeni fikirler koyarken Miyazaki, From Software'in yakında çıkacak oyununun bunlardan çok daha ileriye gittiğini söylemişti.

Basında önemli isimlerden biri olan Jason Schreier, Mart ayında oyunun "nispeten yakında" gösterileceğine dair güçlü kanıtları olduğunu öne sürmüştü. Oyuncuların meraklı bekleyişi halen devam ederken gözler E3 2021 fuarına çevirilmiş durumda.

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2021 02:08
yorumumu neden yayınlamıyorusunuz? zaten 3-5 tane ergen dışında yorum atan yok. Nerede Türkçesi bozuk mantıksız yorum var yayınlanmış ama. Zaten yabancı medayadan 1 gün sonra aynı haberi giriyosunuz daha da tıklamam bu siteye.
-----------------------------

Yorumlara 7/24 bakamıyoruz. Mesela bu yorumu gece 2'de atmışsınız, doğal olarak onayı bu saate kalıyor en erken. Hangi yorumunuz onaylanmadı acaba? Kontrol edelim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2021 21:22
Bu oyun büyük ihtimal oyunun yazarı george martin yüzünden gecikti. Game of tronse dizisinin de sonunu getiremedi.
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2021 19:18
O adam got dizisinin 3 cü sezonundan sonra diziden ayrıldı zaten. Senin dünyadan haberin yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2021 20:55
Sekiro: Shadows Die Twice hayatımda oynadığım bloodborne dan sonra en iyi oyun bence..!
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2021 19:17
Oynayabildin mi peki?? :)))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2021 23:13
Gel artık yeter sabrım kalmadı blodbornn demon souls oynamaktan gına geldi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2021 23:12
Gel artık gozum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elden Ring için kısa bir kesit daha sızdırıldı
İlginizi Çekebilir