Elden Ring: Shadow of the Erdtree Görüntüsü Yeni Karakteri Tanıttı

Tunay Şahin 24.05.2024 - 14:50
FromSoftware, Elden Ring: Shadow of the Erdtree için yeni bir karakteri tanıttı. Genişleme 21 Haziran'da geliyor.

FromSoftware, Elden Ring: Shadow of the Erdtree için yeni bir karakteri tanıtan bir görsel yayınladı. Bu yeni karakter, bir elinde kılıç diğer elinde Dark Souls 2'yi andıran bir miğfer tutarak, "Bizimle yürüyecek misin?" diye soruyor. Görsel, karakterin kimliği ve rolü hakkında birçok soru işareti bıraksa da, son hikaye fragmanındaki bir karakterle benzerliklere dikkat çekenler oldu. Bu karakter, şenlik ateşinin önünde diz çökerken görülüyor ve fragmanda önemli bir rol oynayacağına işaret ediyor.

Shadow of the Erdtree'nin Genişlemesinde Miquella'yı Arayan Gizemli Karakter

Elden Ring: Shadow of the Erdtree, 21 Haziran'da Xbox Series X/S, PS5, PS4, Xbox One ve PC platformlarında piyasaya çıkacak. FromSoftware'in bugüne kadarki en büyük genişleme paketi olan bu oyun, oyuncuları Miquella'nın peşinden Gölgeler Diyarı'na götürecek. Oyuncular, bu diyarın sırlarını keşfederken aralarında korkunç Kazıklı Messmer'ın da bulunduğu yeni patronlarla karşılaşacaklar.

Shadow of the Erdtree'nin Genişlemesinde Miquella'yı Arayan Gizemli Karakter

Gölgeler Diyarı, Limgrave'den daha büyük olarak tanıtılıyor ve oyuncuların güçlerini artırmalarına olanak tanıyan bir "seviye atlama" sistemine sahip olacak. Genişleme paketinde yer alan bu yeni diyar, oyunculara daha derin ve zorlu bir oyun deneyimi sunmayı amaçlıyor. Dost mu yoksa düşman mı olduğu henüz belli olmayan yeni karakterin, oyunculara nasıl rehberlik edeceği veya hangi engelleri çıkaracağı ise merak konusu.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree 21 Haziran'da Xbox Series X/S, PS5, PS4, Xbox One ve PC için piyasaya çıkacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2024 22:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elden Ring: Shadow of the Erdtree Görüntüsü Yeni Karakteri Tanıttı
İlginizi Çekebilir