Elder Scrolls Online: Blackwood için efsane fragman

Alparslan Gürlek 27.01.2021 - 13:09
Elder Scrolls Online için yayınlanacak yeni genişleme Blackwood için efsane bir fragman yayınlandı. Yeni genişleme ile Oblivion'un öncesine gidiyoruz.

Elder Scrolls Online: Blackwood ZeniMax ve Bethesda'nın geçtiğiniz günlerde duyurulan Gates of Oblivion destanının baş rolünde yer alacak. Bu yeni genişleme dolu dolu geliyor ve oyuncular için yeni hikayelerin kapısını açıyor. Blackwood yeni bir bölge, 30 saatlik yeni hikaye içeriği, yeni yoldaşlar sistemi ve daha pek çok şey sunuyor. Yayınlanan fragman ise -bilmiyorum belki yalnızca bana öyle gelmiştir- fakat çok hoş ve bir sonraki saniye neler olacağını bekletiyor.

Elder Scrolls Online: Blackwood Haziran ayında oyuncularla buluşuyor

Elder Scrolls Online: Blackwood için efsane fragman

Gates of Oblivion'un hikayesi aslında Flames of Ambition DLC'si ile 8 Mart tarihinde başlayacak. Ancak Blackwood'un olaylarını anlatan birkaç yeni zindan ile bu bağlamda daha küçük olacak. Tıpkı geçen yıl yayınlanan Markarth DLC'si gibi bu da bir "hazırlık süreci" olacak diyebiliriz. Bildiğiniz gibi daha önceki genişleme Greymoor, Skyrim'in batısında daha karanlık ve daha tehlikeli bir bölgede geçiyordu. Elder Scrolls Online: Blackwood genişlemesi de yine buna benzer, fazla yabancılık çekmediğimiz yeni bir bölgede geçecek. Aynı zamanda The Elder Scrolls IV: Oblivion'daki olaylardan yaklaşık 800 yıl öncesinde geçen yeni bir hikayeyi anlatacak. Yönetmen Rich Lambert, Gates of Oblivion ve Blackwood hakkında şöyle kısa şekilde bir açıklama yaptı:

"The Longhouse İmparatorları, şeytanla bir anlaşma yaptılar ,esasen Mehrunes Dagon ile, ve burada onun imajına hükmettikleri sürece Tamriel'i işgal etmesine yardım edeceklerdi. İşte ona teklifleri buydu. Dagon onlarla anlaştı ve dört kitle imha silahı yaratmak için ihtiyaç duydukları gücü onlara verrdi" diye açıklıyor. Gelin yayınlanan fragmana bakalım.

Yayınlanan bu enfes fragman ile birlikte Elder Scrolls Online: Blackwood  1Haziran tarihinde PC ve Stadia için geliyor, PS4 ve XBO için de 8 Haziran'da yayınlanacak. Flames of Ambition DLC'si ise mart ayında yayınlanacak. Şeytana karşı güçlerinizi birleştirin ve yeni müttefik sistemiyle güçlenerek Mehrunes'in korkunç planlarını ortaya çıkarın! Ayrıca bu yeni hikâye içeriğine ek olarak tek başına oynayan oyuncuların NPC'ler ile oynamasına izin veren yeni bir sistem de geliyor. Takım arkadaşlarınızın seviyelerini, techizatlarını, savaş yeteneklerini ve davranışlarını özelleştirebileceksiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elder Scrolls Online: Blackwood için efsane fragman
İlginizi Çekebilir