Elder Scrolls Online Cadılar Bayramı etkinliği başladı

Alparslan Gürlek 16.10.2020 - 12:26
Elder Scrolls Online Cadılar Bayramı etkinliği başladı. Etkinlik boyunca birçok bonus özellik kazanabilir, hatta zombi bile olabilirsiniz.

The Elder Scrolls Online, bonus XP, dolu dolu Plunder Skull kutuları kazanabileceğiniz ve hatta karakterinizi ölümsüzler ordusunun bir üyesine dönüştürebileceğiniz bir Cadılar Bayramı etkinliğine ev sahipliği yapıyor. "The Witches Festival" 22 Ekim Perşembe günü ESO'ya geri dönüyor ve 3 Kasım Salı TSI 17:00'a kadar devam edecek. Ama partiye gelmeden önce bir kostüm bulmanız gerekiyor.

Elder Scrolls Online Cadılar Bayramı etkinliği dolu dolu geçiyor

Bahsi geçen kostümü almak için, Witchmother's Whistle hatırasını almak için Crown Store'un Holiday bölümünden The Witchmother's Bargain görevini almanız gerekiyor. Etkinlik süresi boyunca kullanırsanız iki saatlik %100 XP takviyesinin kilidini açabilirsiniz. Ayrıca Witchmother's Cauldron'u aldıktan sonra görevler kısmından ödül kostümünüzü alıp yeni bir zombi olabilirsiniz. İşte bu kadar.

Artık zombi olduğunuza göre daha fazla zindana gidip daha fazla boss kesmek isteyeceksiniz. Çünkü karşılığında normal ganimetlerin üzerine Plunder Skulls kazanıyorsunuz. Plunder Skulls'un içinden Throwing Bones'un yepyeni parçaları, Hollowjack ve Dremora tarzı eşyalar, cadı temalı tarifler ve mobilyalar gibi her türlü sezon içi ödül çıkabiliyor. Cadılar Bayramı etkinliğinin baya bereketli geçtiğini söyleyebiliriz. Özellikle zindan tamamlamayı seven oyuncular için daha tatminkar ödüller dağıtılıyor. Bu sırada deneyim puanı bonusu da alacakları için hızlıca seviye atlayıp yeteneklerini geliştirebilecekler.

Elder Scrolls Online Cadılar Bayramı etkinliği başladı

Etkinlik boyunca her gün öldürdüğünüz ilk boss, size yeni ganimet çantaları gibi eşyalar karşılığında takas edebileceğiniz üç etkinlik bileti düşüerecek. Bu ganimet çantalarını açtığınızda daha önce hiç sahip olmadığınız ve muhtemelen önceki Cadılar Bayramı etkinliğinden kalma eşyalara sahip olacaksınız.

TESO Hakkında

The Elder Scrolls Online ZeniMax Online Studios tarafından geliştirilen bir MMORPG oyunu. Elder Scrolls evreninde ve oyunlarında gördüğünüz haritaların ve ortamın tamamen devasa çok oyunculu bir oyuna dönüşmüş hali diyebiliriz. Bir aralar ismi "Skyrim Online" diye anılsa da hiçbir zaman o isme sahip olmadı. Daha önce The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited gibi bir isme sahipti ve Steam'e gelmeden önce aylık abonelik ile üye olunabiliyordu. Şimdi ise tek fiyat ödeyerek oyuna sahip olabilirsiniz, baştan uyaralım indirme boyutu çok büyük.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 06:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2020 02:20
Yeni etkinlik gelse ne yazar genişleme paketleriyle dlc ler ile büyüttüler oyunu ancak bu saydığım her şey ekstra para istiyor ulan her biri ana oyundan pahalı arkadaş kafayı yicem ömrünü gömmek istiyorum aslında şu oyuna sırf tes'i çok sevdiğimden ama olmuyor olamıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.10.2020 13:48
Her yeri etkinlik olsa neye yarar. Bin tane dlc'ye böldüler oyunu goldu var osu busu.. Neyse Microsoft satıl aldı da adam eder belki bunları.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elder Scrolls Online Cadılar Bayramı etkinliği başladı
İlginizi Çekebilir