Electronic Arts sunucuları çöktü

Murathan Özlü 19.08.2021 - 10:40
Electronic Arts sunucularının çökmesi sebebiyle Apex Legends, Knockout City gibi oyunlarda sorun yaşandığı ve EA'in konuya odaklandığı ifade ediliyor.

Apex Legends gibi oyunlarda Electronic Arts sunucularının çökmesi sonucu bağlantı problemleri yaşanıyor. EA, resmi EA Help twitter hesabından yapılan açıklamada problemin Titanfall gibi oyunlarda da bağlantı sorunları veya çökmelere sebep olduğu ve problemin incelendiği ifade edildi. Down Detector isimli sitede an itibariyle Apex Legends bağlantı sorunu raporunda ilk sıralarda.

Electronic Arts oyunları bağlantı sorunları ile karşı karşıya


EA platformundaki oyunlar haricinde Fall Guys gibi oyunlarda da bağlantı problemleri yaşandığı ifade ediliyor. EA Help, twitter hesabından 2 saat önce yapılan açıklama ile problemin kontrol altına alınmaya başlandığını ifade etti.  Apex Legends oyuncularının oyuna girmeye çalıştıklarında "sunucu bulunamadı" hatası aldıkları ifade ediliyor.

Electronic Arts

Oyuncuların, bu hatayı almaları sonucu Apex Legends'in ana menüsünden öteye geçemedikleri ve mesajın devamlı arka arkaya ekranda belirdiği ifade ediliyor. Xbox Support Twitter hesabı da konuyla ilgilenildiğini ve -en azından Xbox sunucuları üzerinden- oyuna bağlanılabildiğini belittiler. Ancak problemin Steam gibi platformlarda da yaşandığı belirtiliyor.

Apex Legends: Emergence bir süre önce oyuna eklenerek World’s Edge haritasına birtakım değişiklikler getirmiş ve yeni oyuna yeni bir silah eklemişti.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2021 16:46
titanfall görseli koymuslar :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Electronic Arts sunucuları çöktü
İlginizi Çekebilir