Electronic Arts Temmuz'da 3 yeni oyun duyuracak

Atıf Doğan Özcan 27.06.2022 - 02:00
Electronic Arts temmuz ayı içerisinde üç adet oyun duyurusu yapacağı bildirildi. Haziran ayını boş geçen EA tarafı temmuz için hazır görünüyor.

Birkaç büyük oyun durusunu peş peşe yapmaya hazırlanan Electronic Arts, temmuz ayı için oldukça hazır gibi görünüyor. Oyuncular tarafından duyurular merakla beklenmekte. Aslında gelecek oyunları tahmin etmek çok da zor değil ama her şeye rağmen resmi bir açıklama gelmeden beklentiden, sadece bir varsayım olarak kalmaktan ileriye geçemiyor.

Electronic Arts temmuz ayında üç büyük oyun için hazırlık yapıyor

Electronic Arts, bu yıl bir EA Play etkinliğini düzenlemeyeceğini açıklayarak, haziran ayındaki büyük oyun duyurularını atlayan birkaç şirketten birisi. EA, 2022 yılı için çıkacak oyunlarını “hazır olduklarında” duyuracaklarını söyledi. Haziran ayı güzel geçmemiş olabilir ama Temmuz ayı için oldukça verimli bir süreç EA tarafını bekliyor gibi görünüyor. Temmuz ayında üç büyük oyunun da aralarında olduğu yapımlar için ayrı ayrı duyurular yapılacak.

Electronic Arts Temmuz'da 3 yeni oyun duyuracak

EA, yaklaşan FIFA, Need for Speed ve Skate gibi oyunların da aralarında olduğu birkaç adet oyun için bireysel duyurular yapacak. Firma içerisinden bilgi alan Tom Henderson’a göre, üç oyunun da geçici olarak Temmuz ayı içerisinde açıklanması bekleniyor. Firma tarafından belirtildiği gibi, oyunların duyuruları için bir etkinlik planlanmamış hepsi ayrı ayrı bireysel olarak duyurulacak. Tom Henderson, duyuru tarihleri konusunda detay verilmediğini belirtirken, FIFA ve Need for Speed duyurularının Temmuz ayının ikinci yarısında yapılacağının kendisine bizzat söylendiğini açıkladı.

FIFA 23, serinin hayranları tarafından merakla beklenen bir oyun duyurusu. Yapım ile alakalı bazı detaylar zaten EA tarafından daha önce doğrulanmıştı. Bunlardan bazıları, serinin son oyunu, hem erkek hem de bayan liglerini ve Dünya Kupalarını içerecek. Belki de en önemli özellik, çapraz platform desteğinin gelecek olması olarak gösterilebilir. Artık oyunun ismi 2023 ve sonrasında EA Sports FC olarak değiştirileceği daha öncesinde açıklanmıştı.

Skate, daha önce EA tarafından resmi olarak duyurulan bir başka oyun. Haziran 2020 tarihinde düzenlenen EA Play sunumu sırasında onaylanmıştı. Ancak o dönemde geliştirmenin çok erken olduğu belirtilmiş ve gösterim için bekletilmişti. Yeni oyunun ismi Skate 4 olarak belirtiliyor. Resmi olarak adı açıklanmasa da 2010 yılından bu yana piyasaya sürülen ilk Skate oyunu olacak.

Need for Speed, aslında duyurusu yapılacak olan üç oyundan en merak uyandıranı diyebiliriz. Yakın zamanda EA tarafından satın alınan Codemasters, bu yılın başlarında Criteroin ile yeni bir Need for Speed üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. Oyunun yeni nesil için özel bir yarış oyunu olacağı da söylentiler arasında. Bu üç oyunun hayranları için çok özel bir temmuz ayı olacağı kesin gibi görünüyor. 

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 20:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2022 23:01
Bf 6
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2022 04:40
acaba crysis 4 üde duyururlarmı crytek ea yla hala çalışıyomu bilmiyorum ama
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2022 19:15
need for speedle büyüdük ama son yıllar çok geride kaldılar bi el atsınlar artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2022 16:39
Need for speed bu yıl en çok beklediğim oyunlardan biri umarım grafikleri ve aksiyonlu hikayesiyle bu yıl beklediğime değer
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2022 16:30
Gel artık fifa 23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Electronic Arts Temmuz'da 3 yeni oyun duyuracak
İlginizi Çekebilir