Skate 4, EA Play etkinliğinde gösterilmeyecek

Ersin Kılıç 19.07.2021 - 12:59
Dragon Age, Star Wars ve Mass Effect gibi oyunlardan sonra Skate 4 oyununun da EA Play etkinliğinde gösterilmeyeceği açıklandı.

EA Games bir açıklama daha yaptı ve merakla beklenen kaykay oyunu Skate 4 oyununun da EA Play etkinliğinde yer almayacağını açıkladı. Açıkçası bu duyurulardan sonra firmanın bu etkinlikte FIFA 22 dışında ne göstereceğini merak etmeye başladığımızı söyleyebiliriz. Çünkü firma daha önce yaptığı açıklamalarda uzun süredir geliştirilen yeni Dragon Age, Mass Effect ve herhangi bir Star Wars oyununun etkinlikte yer almayacağını duyurmuştu. Skate 4 hakkında gelen açıklama ile birlikte etkinlik içeriği iyice merak edilmeye başlandı.

Skate 4 oyunu da EA Play etkinliğinde gösterilmeyecek

Skate 4'ün geliştiricisi olan ve yeni kurulan Full Circle, bu Perşembe günü EA Play Live etkinliğinin bir parçası olmayacaklarını doğruladı. Yapılan açıklamada oyun üzerinde çok çalışsa da oyununun henüz gösterilmeye hazır hale gelmediği belirtildi.

Skate 4, EA Play etkinliğinde gösterilmeyecek

Oyunun resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada yeni kurulan firmanın ilk hedefinin hem kendileri hem de Skate hayranları için işi berbat etmemek olduğu belirtilmiş. Ayrıca EA Play'de yer almasalar da bugün içerisinde oyuna dair bazı açıklamalara yer vereceklerini de not düşmüşler. Tabi bu açıklamanın ne olacağına dair herhangi bir bilgi henüz bulunmuyor. Haber geldiğinde sizlere aktarmaya devam edeceğiz.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 21:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Skate 4, EA Play etkinliğinde gösterilmeyecek
İlginizi Çekebilir