Elvis Presley filmi ertelendi

Özgür Deveci 30.01.2021 - 21:46
Austin Butler ve Tom Hanks'in başrollerini paylaşacağı Elvis Presley filminin vizyon tarihi 7 ay ertelendi.

Baz Luhrmann ve Craig Pearce tarafından senaryosu kaleme alınan Elvis filmi, bu yıl sinemalarda olmayacak. Elvis Presley'in hayatını konu alan biyografik drama filmi, 5 Kasım 2021 tarihinden 3 Haziran 2022'ye ertelendi. Resmi adı henüz konulmayan filmi, Romeo + Juliet ve The Great Gatsby yapımlarıyla tanıdığımız Baz Luhrmann yönetiyor. Usta yönetmen Quentin Tarantino'nun Once Upon a Time in Hollywood dramasında Tex Watson karakterini canlandıran Austin Butler, Elvis'i canlandırırken, Tom Hanks ise onun esrarengiz menajeri Albay Tom Parker'a hayat verecek.

Elvis Presley filmi ertelendi

Elvis, 3 Haziran 2022 tarihinde sinemaseverler ile buluşacak

Elvis filminin vizyon tarihi ilk açıkladığında yapım, Warner Bros. bünyesinde değildi. Sinemalarda yapılan son düzenlemeler sonrası WarnerMedia, 2021 ve sonrasında gösterime girecek filmleri aynı anda HBO Max'te yayınlamaya karar verdi. Ancak, Hollywood'daki oyuncular ve yönetmenler tarafından bu durum pek hoş karşılanmadı ve stüdyo bu durumun 2022'ye kadar uzamayacağına söz verdi. Film, Elvis'in stratosferik yükselişiyle Rock and Roll'un Kralı olması dahil olmak üzere 20 yıllık süre boyunca kıdemli yönetici ile genç şarkıcı arasındaki karmaşık dinamiği konu alacak.

Filmin oyuncu kadrosunda Austin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge, Yola, Luke Bracey, Kelvin Harrison Jr, Dacre Montgomery, Helen Thomson, Richard Roxburgh ve David Wenham gibi başarılı isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Avustralyalı film yönetmeni, senarist ve yapımcı olan Mark Anthony "Baz" Luhrmann oturuyor. Luhrmann'ın en çok bilinen filmleri arasında Strictly Ballroom, Romeo + Juliet ve Moulin Rouge yer alıyor. Ayrıca, 2008 yılında vizyona giren ve başrollerinde Hugh Jackman ve Nicole Kidman'ın yer aldığı Australia filminin de yönetmenliğini yaptı. 3 Haziran 2022 tarihinde izleyiciyle buluşacak film, sinemalarla aynı anda HBO Max'te yayınlanacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2021 07:42
Covid bitiş tarihidir not alın!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elvis Presley filmi ertelendi
İlginizi Çekebilir