Emily in Paris, Netflix'ten ikinci sezon onayını aldı

Özgür Deveci 12.11.2020 - 10:26
Darren Star tarafından yaratılan Amerikan yapımı komedi drama dizisi Emily in Paris, Netflix'ten ikinci sezon onayını aldı.

Emily Cooper, bir süre daha Paris'te kalıyor ve bu sefer belki birkaç Fransızca kelime öğrenebilir. Netflix, son zamanların en popüler romantik komedi dizisi Emily in Paris'i ikinci sezon için yeniledi. Yenileme haberi, dizinin yayınlanmasından sadece iki ay sonra geldi ve Fransız eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı.

Bununla birlikte, Netflix'in izleyici dağılımında güçlü bir performans  sergileyen dizi, Nielsen'in prömiyerinden sonraki hafta boyunca en çok izlenen 10 dizi arasına girdi. Dizinin elde ettiği bu performans, o hafta yayınlanan Grey's Anatomy ve Criminal Minds gibi başarılı dizilerin üstünde yer aldı.

Emily in Paris, Netflix'ten ikinci sezon onayını aldı

Emily in Paris, Netflix'ten ikinci sezon onayını aldı

Dizide Chicago'lu pazarlama yöneticisi Emily Cooper, Paris'te hayallerindeki pozisyonu kapmasının ardından iş, arkadaşlık ve aşkla uğraşırken macera dolu yeni yaşamını kucaklar. Sosyal medya stratejilerini yenilemekle görevli Emily, Paris'te yeni bir hayata başlarken, bir yandan kariyerini oluşturmaya, arkadaşlıklar kurmaya ve yeni aşklarda gezinirken maceralar ve zorluklarla dolu yeni bir hayata başlıyor. Dizinin tüm bölümleri Paris'in çeşitli bölgelerinde çekildi.

Emily in Paris'in yaratıcısı Darren Star (Sex and the City ve Younger'ın yaratıcısı), karakterin uzlaşmaya çalıştığı kültür çatışmasını nasıl tasvir ettiğini ele aldı. Star, konuyla ilgili "Bu bir Amerikan dizisi, Fransız dizisi değil. Paris'te geçen bir Amerikan yapımı. Bana kalırsa her iki kültürde de gayet eğlenceli." ifadelerinde bulundu. Dizinin yapımcılığını MTV Studios, Darren Star Productions ve Jax Media üstleniyor. Star'a ek olarak, Jax Media'dan Tony Hernandez ve Lilly Burns ve Andrew Fleming'in de idari yapımcılığı üstleniyor. Collins ise, dizide yapımcı olarak görev alıyor.

Yenileme haberi, Emily'nin patronu Paris Sylvie Grateau'nun (Filipin Leroy-Beaulieu) Amerikalı patronu Madeline Wheeler'a (Kate Walsh) yazdığı bir mektupla duyuruldu. Mektupta Emily'nin uzun bir süre daha Paris'te kalacağı yazıyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2020 22:09
Dizi güzel ama daha fazla sex sahnesi olmalı bence bir nevi erasmusa giden kezban misali
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2020 15:06
Bu şey değil mi ya..

Kezban Pariste :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2020 12:48
kezban pariste'nin amerikan versiyonu :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Emily in Paris, Netflix'ten ikinci sezon onayını aldı
İlginizi Çekebilir