En iyi Elden Ring modları

Alparslan Gürlek 4.07.2022 - 16:33
Sizin için seçtiğimiz Elden Ring modları ile oyun deneyiminizi iyileştirip bambaşka ufuklara yelken açabileceksiniz. Peki hazır mısınız?

Elden Ring modları oyun çıktığından beri sürekli olarak yayınlanıyor ve hali hazırda yüzlerce mod internette yerini almış durumda. Bunların arasında performans düzeltmeleri, çok oyunculu coop modu için düzenlemeler bulunurken bazıları ise oyun mekaniklerini yeniden ele alıyor. Haliyle soulslike bir oyun olduğu için kolay modu da var. Gelin dilerseniz Elden Ring için yükleyebileceğiniz en iyi modları birlikte inceleyelim.

Yüklemek isteyebileceğiniz en iyi Elden Ring Modları

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi oyun için hem düzenleme modları bulunuyor hem de oyun mekaniklerini değiştiren modlar da karşımıza çıkıyor. Eğer oyun sizin için zor geliyorsa ve "biraz daha kolay olsa çok keyif alacağım sanki" diyorsanız imdadınıza Elden Ring modları yetişiyor. Gelin önce oyun deneyimini kolaylaştırmak isteyen oyuncular için birkaç mod tavsiye edelim.

Elden Ring Easy Mode (Kolay oyun modu)

Sadece çevrimdışı modda kullanmanız gereken bir mod olduğunu söyleyelim. Aldığınız hasarı azaltırken verdiğiniz hasarı ve vuruşunuzun kapsadığı alanı artıran bu modu eğer oyunu zor buluyorsanız kullanabilirsiniz. Bütün soulslike oyunlarda olduğu gibi bu oyunda da kolay mod hemen yayınlanmış.

Call of the Abyss: Yığınla yeni içerik

Çeşitli TV şovları, oyunlar ve farklı evrenlerden yüzlerce eşyanın oyuna eklendiği bu yeni mod sizin için harika bir seçim olacaktır. Eşya üretme kısmında kendinize tamamen sıfırdan tasarlanmış harika silahlar yapabileceğiniz gibi, farklı evrenlerin karakterlerini de canlandırabileceksiniz. Elden Ring modları arasında belki de en öne çıkan modun Call of the Abyss olduğunu söyleyebiliriz.

Elden Ring Modları

Seamless Coop - En iyi Elden Ring modları

Seamless Coop oyunun orijinal sürümünün aksine, bütün hikayeyi ve boss savaşlarını baştan sona arkadaşlarınızla birlikte yapabilmenize olanak sağlıyor. Hali hazırda NexusMods üzerinde tüm zamanların en çok indirilen Elden Ring modları arasında birinci olması da oldukça normal diyebiliriz. 

Spirit Summons Mod: İstediğiniz boss ve NPC'yi çağırma modu

Spirit Summons modu ile oyundaki herhangi bir NPC ya da boss düşmanı yanınıza çağırabileceksiniz. Merchant Kale'de satılan eşyayı ücretsiz olarak alıp herhangi bir slota atadığınızda, kullandığınız gibi istediğiniz NPC veya boss yanınızda belirecek.

Item & Enemy Randomizer - En iyi Elden Ring modları

Item & Enemy Randomizer modu oyunun dünyasındaki bütün düşmanların ve düşürdükleri itemlerin rastgele olmasını sağlar. Bu sayede sizi asla kimin karşılayacağını bilemezsiniz. Ayrıca çevreden topladığınız eşyalar -atıyorum bir tohum- bile tamamen rastgele gelecek. Yani ağaçtan kılıç toplama ihtimaliniz olacak. Oyuna harika bir rastgelelik getiren bu mod bütün deneyiminizi değiştirecektir.

Detailed Item Description: Eşyaların en detaylı özelliklerine kadar öğrenin

Detailed Item Description modu ile birlikte en basitinden kullandığınız silahların özel yeteneklerini ve bütün detaylarını öğrenme şansınız olacak. En basitinden aşağıdaki görselde bir örnek görebilirsiniz. En tecrübeli oyuncular bile bu modu kullanarak oyunda yeni şeyler öğrenecektir. Aynı zamanda bazı şeylerin farkında olarak oynamak da RPG hissini çok daha güçlendirecektir. En iyi Elden Ring modları arasından bu modu kurmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

En İyi Elden Ring Modları

Survival Mode: Elden Ring'de hayatta kalma mücadelesi

Oyuna sadece bir hançer ile başlayıp, haritanın bile parçalarını bulmadan tamamını göremediğiniz bir mod. Takip etmeniz gereken açlık, susuzluk, hastalık gibi parametreler de olacak. Bu parametreleri sağlıklı tutmak için ise üretim yapmanız gerekecek. Oyunda hiçbir silahı satın alamayacak, sadece üretebileceksiniz. Ayrıca yine boss savaşlarından da silah düşmeyecek. Elden Ring modları arasında sizi üretmeye en çok teşvik eden modun bu mod olduğunu söyleyebiliriz. Eğer Elden Ring'de yeterince tecrübeli değilseniz, bu moddan uzak durmanızı tavsiye ediyoruz. Ancak mücadelelere açıksanız, işte o zaman doğru yerdesiniz.

Firebending Moveset: Avatar rüzgarları estirin - Elden Ring modları

Avatar dizisinden esinlenerek geliştirilmiş Firebending Moveset oyuna yeni dinamikler ekliyor. Ateş bükücü olarak oynayabilmenize olanak sağlayan bu mod ile keyifli saatler geçirebilirsiniz. Daha önce bu mod ile ilgili detayları içeren bir yazı paylaşmıştık. Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Şimdilik derlediğimiz en iyi Elden Ring modları bu şekildeydi. Eğer sizlerin de diğer oyunculara tavsiye etmek istediğiniz modlar varsa, yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 00:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2022 08:33
Şu mod olayi keşke konsollarada gelse
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2022 02:04
Indirime girmedi ki alip oynayalim. 500 sikke nerden bulcaz simdi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
En iyi Elden Ring modları
İlginizi Çekebilir