En İyi Oyuncu, En İyi Seçim!

Murat Halilbeyoğlu 10.02.2012 - 13:50
Toplam 2700 profesyonel oyuncunun katıldığı MSI Beat it! turnuvası sonuçlandı
Oyun laptoplarında ilk isim ve profesyonel oyuncuları için de tek seçim olabilmek için MSI'un tüm dünyada başlattığı pazarlama kampanyaları devam ediyor. Bu kampanyaların en sonuncusu ise kısa bir süre önce tamamlanan ve 2700 üst seviye oyuncuyu bir araya getiren devasa “Beat it!” oyun turnuvası. MSI aynı zamanda resmi oyun web sitesinde de şirketin GT783 ve GT683 gibi en iyi ve en performanslı oyun makinalarına, yeni pazarlama kampanyalarına ve yarışmalara yer veriyor. Sitede aynı zamanda video klipler, karşılaşmalardan görüntüler ve haberler de bulunuyor

MSI'ın Rusya'da düzenlendiği Beat it! Oyun Turnuvası, 2700 üzerinde üst seviye oyuncuyu bir araya getirdi.
Oyun donanımlarında hızaşırtma teknolojilerinde lider konumundaki MSI, bu yıl da oyun notebook’larında dünyanın en büyük isimleri arasında yer almaya kararlı. Bu amaçla yılın ilk günlerinde en hızlı işlemci ve grafik görüntü performansında dünya rekorları kıran üstün oyun laptopları GT783 ve  GT683 modellerini duyurdu. Şirket ayrıca dünya klasmanında bir karşılaşma olan Beat it! oyun turnuvasını da Rusya'da organize etti.

Bir çok oyun tutkununun dünyanın en büyük oyun müsabakası olarak tanımladığı Beat it! turnuvası geçtiğimiz ay sona erdi. Rusya’nın en iyileri arasından 2700’den fazla oyuncunun birbirine meydan okumasının ardından 200 takım, Rusya’nın en büyük oyun yarışmasına katılacak 12 takım seçilinceye dek elendi.

En İyi Oyuncu, En İyi Seçim!

Beat it! oyun turnuvası birçok üst seviye oyuncu kadar medyanın da geniş ilgisini topladı.
Beat it! karşılaşmaları yüksek sayıda oyuncu kadar oyun meraklılarının da nefesini kesti. Ayrıca oyun tutkunlarının ulabilecekleri en son oyunlarla ilgili bilgilere, MSI’ın muhteşem özelliklere sahip savaş makinelerine, en yeni etkinliklere, oyun mücadelelerine ve dudak uçuklatan videolara da yer verilen MSI resmi oyun web sitesinde de yer verildi.

Zafer sarhoşluğu
MSI Notebook, 2012 yılının başında Rusya ve Dünyada MSI GT783 ve GT683 modellerinin tanıtımına devam edileceğini belirtti. Her iki oyun laptopu da hem işlemci, hem de görüntü grafik performansında dünya rekorlarına sahip. Cihazlarda Intel’in ikinci nesil 4 çekirdekli Core i7 Quad Core işlemcisi ve dünyanın en hızlı dahili ekran kartı olan nVidia GeForce GTX 570M ekran kartı bulunuyor. Bu dudak uçuklatan makinaları daha da şaşırtıcı yapan ise üzerlerinde bulunan Dynaudio surround ses sistemi ile oyun deneyimini yepyeni bir seviyeye taşımaları. GT783 üzerinde ayrıca dünyanın en iyilerinden SteelSeries oyun klavyesi bulunuyor.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 21:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
En İyi Oyuncu, En İyi Seçim!
İlginizi Çekebilir