Epic Games Bahar İndirimi 10 oyun önerisi

Alparslan Gürlek 26.03.2021 - 16:27
Epic Games Bahar İndirimi başladı. Birçok oyun indirimler kapsamında uygun fiyatlara düştü ve biz de sizler için 10 oyun önerdik.

Epic Games Bahar İndirimi başladı. Haliyle özellikle ülkemizde oyun fiyatları nedeniyle yeni oyunları denemekte güçlük çeken oyuncular için de müjdeli haberlerimiz var. Sizler için bu yazımızda indirimler sırasında kaçmayacak 10 oyunu önerdik. Fiyatları hala çok uygun olmasa da, bu oyunları edinmek için ödeyebileceğimiz en düşük ücretler bunlar olacağı için, değerlendirmekte fayda olduğunu düşünüyoruz.

İndirimler sırasında birçok büyük ve yeni oyun da uygun sayılabilecek fiyatlarda satılıyor. Özellikle son zamanlarda çıkan oyunları deneme şansınız olmadıysa aralarında Assassin's Creed Valhalla gibi nispeten yeni oyunların da bulunduğu birçok oyun standart satış fiyatının altına düşmüş durumda. Gelin bu oyunlara hep birlikte göz atalım.

Epic Games Bahar İndirimi sırasında kaçmayacak 10 oyun

Epic Games Bahar İndirimi sırasında kaçmayacak oyunlar

  • Assassin's Creed Valhalla - 269 TL yerine %25 indirim ile 201,75 TL. Hala pahalı fakat denemediyseniz bir şans verilebilir.
  • Immortals: Fenyx Rising - 269TL yerine %50 indirim ile 134,50 TL. Ubisoft'un Zelda benzeri yeni RPG'si yarı fiyatına alınabilir.
  • Tom Clancy's The Division 2 - 135 TL yerine %70 indirim ile 40,50 TL fiyatıyla satılıyor. Vaat ettiği deneyime kıyasla uygun bir fiyat.
  • Assassin's Creed Odyssey - Eğer Valhalla çok pahalı geliyorsa yeni AC oyunlarının dokusunu tatmak için 269 TL yerine %75 indirim ile 67,25 TL fiyatına alınabilir.
  • Metro Exodus - 249TL yerine %66 indirim ile 84,66 TL fiyatına satılan oyun ile yeni bir deneyime yelken açabilirsiniz.
  • Witcher 3: Wild Hunt - Hala oynamadıysanız %80 indirim ile 15 TL fiyatıyla satın alabileceğiniz en iyi oyun olabilir.
  • Hades - Son zamanların en çok ödül alan bağımsız oyunu Hades %20 indirim ile 32 TL fiyatıyla harika bir deneyim vaat ediyor.
  • Tom Clancy's Splinter Cell - Klasik gizlilik oyunları arasında en değerlilerinden biri ve sadece 5,62TL fiyatıyla kesinlikle tavsiye edebileceğimiz bir oyun.
  • Star Wars Triple Bundle - Jedi: Fallen Order, Squadrons ve Battlefront II oyunlarının hepsine 299TL karşılığında sahip olabilirsiniz.
  • Ghostrunner - Eğer hızlı yapısıyla sizi gerecek bir oyun arıyorsanız %40 indirim ile 101,40TL fiyatıyla denenebilecek bir yapım.


Bununla birlikte birçok oyun daha mağazada indirime girmiş durumda. Epic Games Bahar indirimi tekliflerinin tamamını görmek için buraya tıklayabilirsiniz. Sizler de oyun önerilerinizi yorumlarda paylaşarak diğer oyunculara tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games Bahar İndirimi 10 oyun önerisi
İlginizi Çekebilir