Epic Games ücretsiz oyunları (23 Haziran)

Atıf Doğan Özcan 23.06.2022 - 23:49
Epic Games ücretsiz oyunları bugünden itibaren değişti ve yeni oyunları dileyen kullanıcılar hiçbir ücret ödemeden kütüphanelerine ekleyebilir.

Geçen hafta içinde yapılan açıklamayla Epic Games ücretsiz oyunları belli oldu ve geçtiğimiz saatlerde indirilebilir hale geldi. Oyuncuların en büyük destekçisi olan firma ücretsiz oyun etkinliğine tam gaz devam ediyor. Üstelik oyunlar bir kez daha ikili sisteme döndü ve artık iki adet ücretsiz oyun veriliyor.

Epic Games ücretsiz oyunlarını kütüphanenize eklemeyi unutmayın

Oyuncuları platformda tutmayı başaran Epic Games Store ücretsiz oyunlar vermeye ve oyuncuların oyun kütüphanelerine katkıda bulunmaya devam ediyor. Geçen hafta yapılan paylaşımla Epic Games ücretsiz oyunu belli oldu ve anlık olarak indirilebilir konumdalar şu an için. Bu hafta verilen iki oyun ise toplamda 66 TL değere sahip.

Epic

23 Haziran 2022 tarihi itibariyle verilen oyunlar, A Game of Thrones: The Board Game – Digital Edition ve Car Mechanic Simulator 2018. Oyunları kütüphanenize eklemeniz durumda kalıcı olarak sizin olacaklar. Yine bu hafta yapılan paylaşım ile önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunları da belirlenmiş oldu. Gelecek hafta Geneforge – Mutagen ve Iratus: Lord of the Dead isimli oyunlar ücretsiz olarak oyun severlerin beğenisine sunulacağı belirtildi.  

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 06:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2022 03:26
Iratus'u geçenlerde GOG ücretsiz vermişti, oradan almıştım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games ücretsiz oyunları (23 Haziran)
İlginizi Çekebilir