Epic Games Ücretsiz Oyunları: Blair Witch, Ghostbusters

Alparslan Gürlek 29.10.2020 - 19:40
Epic Games ücretsiz oyunları bu hafta için de belli oldu. Blair Witch ve Ghostbusters: The Video Game Remastered bu hafta boyunca ücretsiz olacak.

Epic Games haftanın ücretsiz oyunlarını duyurdu. Bugünden itibaren 5 Kasım saat 19:00'a kadar iki ücretsiz oyunu kütüphanenize ekleyebileceksiniz. Epic Games ücretsiz oyunları: Blair Witch ve Ghostbusters: The Video Game Remastered oldu.

Epic Games Ücretsiz oyunları Blair Witch ve Ghostbusters: The Video Game Remastered

Epic Games her hafta iki ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Bu hafta Blair Cadısı filminden esinlenerek geliştirilmiş psikolojik korku türündeki Blair Witch ve Ghostbusters: The Video Game oyununun remastered sürümü ücretsiz olarak dağıtılıyor. Epic Games Launcher ya da web sayfası üzerinden kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Cadılar bayramı sezonunda olduğumuz için iki haftadır korku oyunları dağıtan Epic Games bu hafta da seriyi sürdürüyor. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda Amnesia: A Machine For Pigs ve Layers of Fear 2 ücretsiz olarak dağıtılmıştı. Bu haftanın korku oyunu da Blair Witch oldu.

Epic Games Ücretsiz Oyunları: Blair Witch, Ghostbusters

Blair Witch hakkında

Blair Witch, Bloober Team tarafından Blair Witch serisi korku filmlerine dayanan psikolojik bir hayatta kalma korku video oyunudur. Lionsgate Games for Microsoft Windows, Xbox One ve Xbox Game Pass tarafından 30 Ağustos 2019'da yayınlandı. Unreal Engine 4 ile geliştirildi.

Ghostbusters: The Video Game Remastered hakkında

Ghostbusters: The Video Game 2009 yılında dağıtılan video oyundur. Oyunun PC, PlayStation 3, ve Xbox 360 sürümlerini Terminal Reality şirketi, PlayStation 2, PlayStation Portable ve Wii sürümlerini Red Fly Studio şirketi, Nintendo DS sürümünü Zen Studios şirketi hazırladı. İlk kez 16 Haziran 2009'da piyasaya sürülen oyun için gelen bu remastered sürümü daha yüksek çözünürlüklü bir görüntü kalitesi vaat ediyor. Oyunun remastered sürümü sadece Epic Games Store için özel. Aynı zamanda bu hafta boyunca Epic Games ücretsiz oyunları arasında.

Oyunun Epic Games Store açıklaması şu şekilde:

Herkes tarafından sevilen ve eleştirmenlerden tam not alan Ghostbusters video oyunu geri döndü ve Epic Games Store için yenilendi!Proton çantanızı bir kez daha takın ve New York'u kurtarma mücadelesi verirken orijinal ekibin sesi ve tasvirlerinin yer aldığı macerada Ghostbusters'a katılın!

Özgün Ghostbusters Deneyimi - Oyun, orijinal filmlerin yazarları Dan Aykroyd ve Harold Ramis tarafından kaleme alınmış özgün hikâyede Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis ve Ernie Hudson gibi oyuncuların sesleri ve oyun içi tasvirlerini içerir.

Benzersiz Oynanış - Geniş çapta yok edilebilir ortamlarda yükseltilebilir silahlarla benzersiz bir hayalet avı deneyimini yaşayın. Büyük ölçekli bölüm sonu canavarı savaşlarıyla ekibinizin cesaretini sınayın.

Hikâye Mücadelesi - Oyuncu, New York'ta savaşıp hayaletleri (hem çok sevilen hem de yepyeni hayaletler) yakalarken benzersiz bir hikâyeyi oynayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games Ücretsiz Oyunları: Blair Witch, Ghostbusters
İlginizi Çekebilir