Epic Mickey her an müzikal bir oyuna dönebilir

Murat Halilbeyoğlu 5.07.2012 - 12:17
Sizce çok mu garip bir durum?
IGN ile yaptığı röportajda Warren Spector, Epic Mickey 2'de görülen müzikal bölümlerin daha sadece başlangıç olduğunu belirtti. Spector her yeni oyun tasarladığında üç aşama planladığını açıkladı.

"Geliştirme süreçlerimden bir tanesi de üç hikaye düzenini nasıl yapacağımdı. Sonradan dedim ki 'Pekala, bu dünyada birden fazla oyun yapacak kadar şanslıysak oyundaki yenilik ne olacak?' İlk oyunda yeni ne olacak? İkinci oyunda ne olacak? Üçüncü oyunda ne olacak?"

Epic Mickey 2'deki yenilik oyunda iki kişilik co-op olması. Spector bunu 2005 yılında planlamış. Eğer Epic Mickey 3 çıkarsa bundan daha da fazlasını yapmak niyetinde.

"Oyunda müzik kullanmak için çılgınca fikirlerim var ve bunlar bana göre çok Disney vari şeyler olacak."

Zaten Epic Mickey 2'deki müzik sayıları da bu fikrin testini oluşturuyor.

Epic Mickey her an müzikal bir oyuna dönebilir
"Bu seferlik ikinci oyunda, tam anlamıyla interaktif müzikal oyun yapmak için ufak adımlar attım. Yani kafamdaki fikir tam olarak bu değil. Oyunculara oyun içinde müzikler olduğunu söylediğinizde paniklemeye başlıyorlar ancak ben onların bunun benimsemesini istiyorum. Eğer bu oyunda benimserlerse bir dahaki sefere acayip şeyler yapacağım. İnsanlar onlara neyin çarptığını farketmeyecekler."

Epic Mickey 2: The Power of Two kasım ayında Mac, PC, PlayStation 3, Wii ve Xbox 360 için çıkacak.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Mickey her an müzikal bir oyuna dönebilir
İlginizi Çekebilir