Eragon TV serisi geliyor

Murathan Özlü 26.07.2022 - 18:34
Disney+'ya özel Eragon TV serisi geliyor, Christopher Paolini'nin kitaplarından uyarlanan serinin 2006 yapımlı filmi pek beğenilmemişti

Eragon TV serisi yapım aşamasında. Televizyon dünyasına ait haberleri ile bilinen Variety'nin haberine göre,  Disney+ platformu için geliştirilen dizi "Miras Döngüsü" (The Inheritance Cycle) olarak da bilinen kitapları dizi olarak uyarlayacak. Serinin ilk kitabı "Eragon" TV serisi için temeli oluşturacak.

Eragon TV serisi geliyor,  senaryo koltuğunda serinin asıl yazarı oturacak

Ancak bu Eragon serisinin ilk uyarlaması olmayacak. Christopher Paolini'nin yazdığı seri, 2006 yılında "Eragon" filmiyle beyaz perdeye uyarlanmış ve çok sert eleştirilmişti. Ed Speeles'ın Eragon, Rachel Waisz'ın Saphira'yı canlandırdığı filmin Rotten Tomatoes'daki durumu sadece yüzde 16 oranında olumlu yorumdan ibaret. Son dönemde büyük çıkış yakalayan Disney+, senaryo koltuğuna Paolini'yi oturtarak Eragon'u  diziye uyarlamayı planlıyor.

Eragon TV serisi
Amcası ve kuzeniyle yaşayan ve çiftçilik yapan  genç Eragon'un hayatı, bir ejderha yumurtası bulması ile değişir ve epik bir maceraya yelken açar. Eragon'un konusu çok kısaca böyle özetlenebilir. Paolini, 2003 yılında Eragon, 2005 yılında Eldest, 2008 yılında Brisingr ve 2011 yılında Inheritance kitaplarını yayınlamıştı. Serinin hayranları geçtiğimiz yıldan beri Eragon'un tekrar çekilmesi için seslerini duyurmaya çalışıyorlardı. Dilekleri kabul olmuş gibi görünüyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 23:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Eragon TV serisi geliyor
İlginizi Çekebilir