Ercüment Çözer dizisi SAYGI için ilk video yayınlandı

Ersin Kılıç 29.07.2020 - 11:40
Büyük bir hayran kitlesşne sahip olan Behzat Ç. dizisinin önemli karakterlerinden biri olan Ercüment Çözer'e odaklanacak SAYGI dizisi için ilk teaser video yayınlandı.

Ercüment Çözer karakterine hayat veren Nejat İşler'in baş rolde yer aldığı SAYGI dizisi için ilk teaser videosu yayınlandı. Uzun süredir hakkında ilk detayları beklediğimiz dizi Behzat Ç. dizisinin son sezonunda olduğu gibi BluTV üzerinden yayınlanacak.

Ercüment Çözer dizisi SAYGI için ilk video yayınlandı

Amirimin son sezonundan sonra bildiğiniz gibi yeni sezonu büyük bir çıkmaza girmiş ve ardından da SAYGI dizisinin duyurusu ile karşılaşmıştık. Yapımcılığını Inter Media'nın üstlendiği dizinin senaryosunu yine Behzat Ç.'den hatırlayacağınız Ercan Mehmet Erdem üstleniyor.Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ali Taner Baltacı oturuyor. Baltacı daha önce Atiye dizisi dışında hadi İnşallah, A.R.O.G. ve Hokkabaz filmlerinin yönetmenliğini de üstlenmişti.

Ercüment Çözer karakterine odaklanacak olan dizinin ilk teaser videosuna baktığımızda ise karakterin klasik ruh halini bir kez daha yansıttığını görüyoruz. Karakterin özellikle ilk saniyelerde sarf ettiği "Devletlerin yazılı adaletlerinde görgüsüzülüğün, bencilliğin, bibrin bir cezası var mı, yok!" sözleri dikkat çekiyor. Yayınlanan teaser videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Dizinin oyuncu kadrosunda Nejat İşler dışında Rojda Demirer, Miray Daner, Boran Kuzum, Erkan Can, Tansu Biçer, Itır Esen ve Eren Demirbaş gibi oyuncular bulunuyor. Açıkçası kadroda Memduh Başgan karakterini canlandıran Güven Kıraç'ı görmemek beni biraz üzdü diyebilirim. Her ne kadar Behzat Ç. son sezonunda karakter ile ilgili neler olduğunu görmüş olsak da Memduh Başgan'ın her zaman bir yolunu bulduğunu da biliyoruz. Nitekim dizinin önceki sezonlarında da benzer bir işleyiş görmüştük. Dizinin BluTV açıklaması ise şu şekilde;

Toplumdaki çürümenin çözümünü kendi adaletinde bulan sert ve güçlü bir insan hikâyesi…

Yapımcılığını İnter Medya’nın üstlendiği ‘Saygı’, Türkiye’nin fenomenleşen anti kahramanı Ercüment Çözer’in hikâyesini anlatıyor. Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, onunla aynı amaç doğrultusunda hareket ettiğine inandığı iki genç ile kesişir: Helen ve Savaş. 

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2020 12:10
Şikayet edilmeli bu dizi yayından kaldırılsın.Allah tan meclis şu sosyal ağ yasasını çıkardı da rahat rahat dolaşabileceğiz internette. Bu gibi diziler kötü örnek olmaktan başka hiçbir şeye yaramazlar.
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2020 20:38
belirli bir ücret karşılığında İSTEYEN PARAYI VEREN diziyi izliyecek. sen vermessin olur biter. önüne de çıkmaz. korsan yayınlayan siteleri şikayet edersin oda böylece çözülür. az akıl lütfen.
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2020 06:06
Dünya'ya en büyük zararı veren insanlar bu kafadaki cahil insanlar.
burak_55
burak_55 29.07.2020 21:03
Sen izleme. Kolundan tutup tv başına,pc başına yada telefon,tablet vs. İzleme aygıtlarının başına zorlamı oturuyorlar sizin gibileri.
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2020 13:55
Sen dolaşma
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2020 19:11
Zaten yeni sezonun anlaşmazlıklarından birinin Güven Kıraç'ın kadrodan çıkarılmak istenmesi deniyordu. Muhtemelen bu dizide de göremeyiz kendisini.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ercüment Çözer dizisi SAYGI için ilk video yayınlandı
İlginizi Çekebilir