Eski Amerika başkanı Barack Obama, Netflix için dizi yapıyor

Ersin Kılıç 6.03.2020 - 13:31
Amerika'nın önceki iki dönemde başkanlığını yapan Barack Obama ve eşi Michelle Obama'nın Netflix için bir dizi çekeceği rapor edildi

Ortaya çıkan haberlere göre Amerika'nın Donald Trump öncesinde iki dönem başkanlığını yapan Barack Obama ve eski First Lady Michelle Obama, Netflix platformuna bir dizi hazırlıyor. Bu dizinin Exit West isimli bir romandan uyarlanacağı da gelen haberler arasında.

Eski Amerika başkanı Barack Obama, Netflix için dizi yapıyor

Obama çifti Higher Ground Productions isimli bir yapım şirketinin de sahibi. Yani bu şirket aracılığı ile bu projenin de yapımcı koltuğuna oturmuş olacaklar. Pakistan kökenli İngiliz yazar Mohsin Hamid'in Exit West kitabı ise daha önce de Russo Kardeşler ile anılmıştı. Avengers filmlerinden de hatırlayacağımız Joe ve Anthony Russo, 2017 yılında bu kitabın haklarını almışlardı. Collider'ın raporlarına göre Russo Kardeşler'in yapmak istediği bu projenin yapımcılığını Higher Ground Productions üstlenecek.

Eski Amerika başkanı Barack Obama, Netflix için dizi yapıyor

Diğer taraftan projenin başrol oyuncusu için önemli bir isim de bulunuyor. Daha önce Star Wars: Rogue One ve Venom gibi projelerde yer alan Riz Ahmed, Exit West uyarlamasında da baş rol oyuncularından biri olarak karşımıza çıkacak. Riz Ahmed'in yapımda Saeed karakterine hayat vereceği de rapor edilmiş. 

Saeed ülkesinde iç savaş patlak verdikten sonra evinden kaçmak zorunda olan bir karakter olarak kitapta yer alıyor. Kitap isimsiz bir Orta Doğu ülkesinde geçiyor ve küresel boyutlara ulaşan bir mülteci krizini konu ediniyor. tabi mülteci krizi ile başlayan hikayede sihirli kapılar gibi fantastik öğeler de bulunuyor. henüz hakkında daha fazla detay bulunmayan dizinin yayın tarihi ve çekim takvimi gibi detaylar da belirsiz. henüz bu projenin resmi olarak açıklanmadığını da hatırlatalım.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Eski Amerika başkanı Barack Obama, Netflix için dizi yapıyor
İlginizi Çekebilir