Eski Elder Scrolls yapımcılarından yeni RPG

Murathan Özlü 3.08.2021 - 11:13
Eski Elder Scrolls yapımcılarından Ted Peterson ve Julian LeFay, geliştirdikleri Singleplayer RPG oyunu hakkında yeni bilgileri paylaştılar.

Eski Elder Scrolls yapımcılarından, The Wayward Realms adında, Single-Player bir RPG oyunu geliyor. Elder Scrolls 6'yı bekleyen hayranlar için bu, güzel bir haber olarak kabul edilebilir.  OnceLost Games stüdyosunun geliştirdiği The Wayward Realms için bir Steam sayfası da açılmış durumda.  Sayfada iddia edilene göre bahse konu olan oyunun dünyası, "hayal edebileceğiniz pek çok evrenden daha büyük" olacak.

Eski Elder Scrolls yapımcılarından

The Wayward Realm oyunculara, tek bir sınıfa bağlı olmak yerine kendi oyun tecrübelerini yaratma fırsatı sunacak.  Bu iddianın " kendi büyülerinizi, iksirlerinizi ve kendinize özel geliştirmeleri yaratmanızı sağlayacak özel yetenekler" ile sağlanacağı ifade ediliyor.

Eski Elder Scrolls yapımcılarından " The Wayward Gate"

OnceLost Games, oyun hakkında yaptığı resmi açıklamada şu ifadelere yer verdi;

" The Wayward Realms, Archipelago adında, 100'den fazla adadan oluşan bir diyarda geçecek. Gerçekçi bir ölçek ile tasarlanmış adalarda belli fraksiyonlar ada üzerinde güç ve dominasyon elde etmek için mücadele verecek."  ifadelerine yer verilen açıklama "Adalar üzerinde, hakimiyet kurmaya çalışan krallıklar, asırlık planlarını gerçekleştirmeye çalışan hanedanlar ve en tepeyi ele geçirmeye çalışan yeni kurulmuş oluşumlar yer alacak. Oyuncular eğer bu gruplardan herhangi biri arasında önemli bir pozisyona gelebilirlerse, tarihin akışını değiştirebilecekler" şeklinde sona eriyor.

Oyunun çıkış tarihine dair henüz bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Eski Elder Scrolls yapımcılarından yeni RPG
İlginizi Çekebilir