Eski Nintendo başkanı Reggie Fils-Aimé, Gamestop'a katıldı

Ersin Kılıç 10.03.2020 - 11:26
Yapılan açıklamaya göre Nintendo Amerika'nın eski başkanı olan Reggie Fils-Aimé, Gamestop firmasının yönetim kuruluna katıldı.

Oyun dünyasının ünlü simalarından biri olan Reggie Fils-Aimé, şu sıralar zor günler geçiren Gamestop'a katıldı. Eğer oyun dünyası ile içli dışlıysanız eminim Reggie Fils-Aimé ismini duymuşsunuzdur. 2006 ve 2019 yılları arasında, yani uzun yıllar Nintendo Amerika başkanlığını yapan ve renkli kişiliği ile bilinen Reggie Fils-Aimé'in Gamestop Yönetim Kurulu'na katıldığı resmi olarak açıklandı.

Eski Nintendo başkanı Reggie Fils-Aimé, Gamestop'a katıldı

Reggie Fils-Aimé dışında yönetim kuruluna William Simon ve James Symancyk gibi isimlerin katıldığı da açıklandı. Özellikle dijital pazarın artmasının ardından oyun konusunda Amerika'nın en büyük perakendeci firmalarından biri olan Gamestop, zorlu bir sürece girmişti. Firma anlaşılan atacağı yeni adımlar ile birlikte eski şaşalı günlerine dönmeyi hedefliyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Gamestop genel müdürü George Sherman "Bugün açıklanan yönetim kurulu üyeleri ve yönetim geliştirmeleri ile, şirketin iş odaklı stratejisini uzun vadeli bir başarı için geliştirmeye devam ederken, bu yenilikler Gamestop'un dönüşümünde de önemli bir kilometre taşını temsil ediyor." ifadelerine yer vermiş.

Konu ile ilgili kendi sosyal medya hesapları üzerinden konuşan Reggie Fils-Aimé ise şu açıklamada bulundu; "Oyun endüstrisinin sağlıklı ve canlı bir Gamestop'a ihtiyacı var. Gamestop firmasının bir parçası olmayı ve bunun gerçekleşmesine yardımcı olmayı dört gözle bekliyorum." 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Eski Nintendo başkanı Reggie Fils-Aimé, Gamestop'a katıldı
İlginizi Çekebilir