Eski Skyrim modu The Forgotten City oyun oluyor

Burak Bahar 15.04.2021 - 15:28
The Elder Scrolls V: Skyrim için bir mod olarak yayınlanan The Forgotten City şimdi bağımsız bir oyun oluyor. Oldukça iyi görünüyor.

Eski The Elder Scrolls V: Skyrim'in ödüllü modu The Forgotten City, bağımsız bir oyun olarak 2021'in Yaz aylarında çıkacak. The Forgotten City 2015 yılında NexusMods üzerinden yayınlanmıştı. Şu anda yirmi beş binden fazla oya ve üç milyondan fazla toplam indirmeye sahip. Yeni çıkacak olan oyun; ulusal bir Yazarlar Birliği ödülü kazanan orijinal modun yeniden düzenlenmiş hali olacak. Moda ulaşmak için bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Eski Skyrim modu The Forgotten City oyun oluyor

Haziran 2020'de The Forgotten City hakkında çeşitli kaynaklar bilgi paylaşımında bulunmuştu. Bugün itibariyle, Unreal Engine teknolojisi ile desteklenen güzel bir RPG oyununun 2021'in yaz aylarında çıkacağını bildirmekten mutluluk duyuyoruz. The Forgotten City, hikaye odaklı olgun bir oyun ve The Elder Scrolls V: Skyrim için bir modun yeniden tasarlanmış hali olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncuların, The Elder Scrolls V: Skyrim'den bildiği ve sevdiği tüm unsurları korurken, tam sürüm olarak çıkarken bunlarla birlikte pek çok yeni içerik de vaat ediyor.

The Forgotten City oyununun temel özellikleri

  • Unreal Engine ile hayata geçirilen otantik, açık dünya antik Roma şehrini keşfedeceksiniz.
  • Zengin ayrıntılara sahip, derin etkileşimli karakterlerin yaşamlarını inceleyeceksiniz.
  • Ölüm kalım sonuçları olan ahlaki ikilemlerde doğru kararları vereceksiniz.
  • Birden çok son barındıran sürükleyici, doğrusal olmayan bir gizemi araştıracaksınız.
  • Kendi cinsiyetinizi, ırkınızı ve karakterinizin geçmişini seçerek istediğiniz kişi olarak oynayabileceksiniz.
  • Akıl, çekicilik, rüşvet, gizlilik, sindirme veya zaman döngüsünü kullanarak sorunları kendi yönteminizle/yöntemlerinizle çözeceksiniz.

Oyunun Haziran 2020'de yayınlanan ve son hali olmayan 8 (sekiz) dakikalık oynanış videosuna bağlantıdan ya da aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Orijinal mod, altı ila sekiz saat arasında güzel bir oynanış sunuyor. Oyuncu, eski bir yeraltı şehrinde bir cinayeti çözmek zorunda. Hikaye; oyuncunun şüphelileri sorgulaması, şehri keşfetmesi ve zorlu ahlaki ikilemlerde doğru kararları vermesi gereken karanlık ve doğrusal olmayan bir deneyim sunuyor. Mod aynı zamanda birden fazla son, orijinal bir orkestra müziği ve profesyonelce seslendirilmiş diyaloglar içeriyor.

Bu modun yapımı 1700 saatten fazla sürmüş. Geliştiricinin de bir isteği var: "Beğendiyseniz Facebook, YouTube ve/veya Twitter üzerinden iletişime geçmenizden her zaman memnun olurum." Güncellemeleri anlık olarak takip etmek isterseniz, bağlantıdaki internet sitesini ya da bağlantıdaki Steam mağaza sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İyi oyunlar!

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 00:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.04.2021 15:36
Skyrimi sevmemiştim umarım bunu severim
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2021 10:03
İzledim videoyu çok sıkıcı duruyor
JosefStone
JosefStone 15.04.2021 16:28
Skyrimde bu modu oynamadıysan bu büyük bir eksikliktir
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2021 19:48
Arkadaşlar, bu oyun Elder Scrolls evreninde mi geçiyor? Yoksa farklı bir evren midir?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2021 12:28
Saçma olmuş bence gereksiz zaten çok kısıtlı bir alanda geçiyordu mod hikayesinde ahım şahım değildi ortalamaydi. Ne sunabilirler merak ettim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Eski Skyrim modu The Forgotten City oyun oluyor
İlginizi Çekebilir