Valenwood'u keşfedebileceğiniz bir Skyrim modu yayınlandı

Burak Bahar 11.04.2021 - 15:46
Hem Valenwood bölgesini keşfedebileceğiniz hem de yeni görevlere erişebileceğiniz yepyeni bir Skyrim modu yayınladı. Detaylar haberimizde.

Mod tasarımcısı 'theblackfist' tarafından, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition için geliştirilen bir mod yayınladı. 2.5GB'tan büyük bir alan isteyen Skyrim modu oyuna yeni görevler ekliyor ve Valenwood bölgesini keşfetmenize olanak sağlıyor.

Bu modda oyuncular, yönettikleri karakter ve müttefikleri ile Valenwood bölgesinde seyahat ederken İmparatorluk saldırı kuvvetleriyle ekip oluşturacak ve bölgeyi parça parça geri alacak. Thalmor'u püskürtmeye yardımcı olmak için uzun zamandır Aldmeri Hükümdarlığı'nın altında ezilen yerli Bosmer ve Khajiit nüfusları da ekibe katılacak. Bütün Bosmer'lerin dost olmayacağını da unutmamak gerekiyor.

Valenwood temelli Skyrim modu girişiminin geliştirici tarafından paylaşılan haritasına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Kendisi bu mod için ek bir teşekküre yer veriyor: "Colemanallen1987 orijinal Valenwood modunu yapmasaydı bunların hiçbiri mümkün olmazdı; bu yüzden lütfen onun moduna da bakmayı unutmayın." Colemanallen1987'nin yarattığı ana Valenwood modu için bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Valenwood'u keşfedebileceğiniz bir Skyrim modu yayınlandı

Geniş bir Skyrim modu ve ilgi çekici hikayesi

Oyuncu ve müttefikleri Valenwood içinde seyahat ederken, eyaleti geri kazanmak için İmparatorluk taarruz kuvvetleri ile birlik olur. Ayrıca Thalmor'u saf dışı bırakmak için yerli Bosmer ve Khajiit nüfuslarından da yardım alırlar. Bu ırklar; uzun zamandır Aldmeri Hükümdarlığı'nın altında ezildiler ve şimdi İmparatorluk taarruz birlikleri geri adım attığı için Bosmer ve Khajiit ırkları da mücadelenizde size yardımcı olacak.

Başlamak için Solitude rıhtımına gidecek ve "The Avenger" adlı gemiye bineceksiniz. Geminin sonunda bir tuzak kapısı bulacak ve onu açacaksınız. Valenwood bölgesini ele geçirmek üzere hareket eden İmparatorluk Donanması'na hoş geldiniz!

Bu Skyrim modu Valenwood için yeni bir dünya haritasıyla birlikte geliyor ve oyuncunun tüm Valenwood bölgesini keşfedebilmesine imkan sağlıyor. Colemanallen1987 tarafından yaratılan orijinal Valenwood; yaratıcılık gerektiren, en iyi kalitede tasarım çalışmaları içeren güzel bir manzaraya sahip.

Skyrim modu Skyrim SE'nin +1.5.73 ve tüm ek paketleri (Dawnguard, Dragonborn ve Hearthfires) gerektiriyor. Hikayesi ve etkileyici tasarımları ile denemeye değer olduğunu düşündüğümüz bu güzel modu bağlantıdan indirebilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2021 09:19
Modun adını yazmamak için takla atmışsınız okurken canım acıdı
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2021 17:39
Velınwuud diye okunur bu arada xd
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2021 12:44
Valenwood? Neyi zor bunun Va-len-wood okunuşu da Valenvuudt.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valenwood'u keşfedebileceğiniz bir Skyrim modu yayınlandı
İlginizi Çekebilir