Eski SW: Battlefront 2'nin çoklu oyuncu desteği geri geldi

Hakan Hervenik 3.10.2017 - 10:37
2005 yılı klasiği Star Wars: Battlefront 2'nin çoklu oyuncu desteği, çapraz platform olarak geri geldi.

Dünya üzerindeki çoğu oyuncu 11 Kasım'da çıkacak olan yeni Star Wars: Battlefront 2'yi beklerken GOG, yaptığı duyuruda LucasArts'ın klasik oyunu olan ve Pandemic tarafından 2005'de geliştirilen Star Wars: Battlefront 2'nin 2014'de kapatılan sunucularının tekrar aktif edildiğini açıkladı. GameSpy'ın kapatılmasından sonra bir çok oyun gibi çoklu oyuncu desteğini kaybeden oyun, on sene sonrasında bile büyük bir oyuncu kitlesine sahipti. 

Eski Star Wars: Battlefront 2'nin çoklu oyuncu desteğini geri getirdi

Üçüncü parti programlar ile hayranlar tarafından hayatta tutulan çoklu oyuncu desteği, GOG ve Disney'in ortaklığı sonrası resmi olarak hayata döndürüldü.  Bu da demek oluyor ki oyunu tekrar indirip, ek bir program olmadan oynayabilirsiniz. Her şeyin yanı sıra, Battlefront 2'ye Steam'de sahip olan oyuncular GOG oyuncuları ile birlikte oynayabilecekler.

Star Wars: Battlefront 2, ilk olarak 2005 yılında PlayStation 2, Xbox, PSP ve PC'de yayınlanmıştı. Steam ve GOG üzerinde hala satışta olan oyun, GOG üzerinde şu an için indirimli olarak da mevcut. Uzak bir galaksiye geri dönmek isteyenler varsa, Battlefront 2'ye bekliyoruz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 17:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Eski SW: Battlefront 2'nin çoklu oyuncu desteği geri geldi
İlginizi Çekebilir