Evil West çıkış tarihi ertelendi

Alparslan Gürlek 17.08.2022 - 12:04
Yine her zamanki açıklamalardan biriyle Evil West çıkış tarihi de bu yılın sonlarına ertelenmiş oldu.

Gün geçmiyor ki bir erteleme haberiyle daha karşılaşmayalım, bugün de Evil West çıkış tarihi ertelendi. Flying Wild Dog ve Focus Entertainment imzası taşıyan oyun fantastik yapısı ve vahşi batı temasıyla oyuncuların radarına girmeyi başarmıştı. Merakla beklenen oyun Kasım ayına ertelendi. Geliştirici, her zamanki erteleme duyurularından biriyle durumu oyunculara açıkladı.

Evil West çıkış tarihi Kasım ayına ertelendi

Daha önce 20 Eylül'de çıkmasını beklediğimiz oyun hemen hemen bir ay ertelenmiş durumda. Yayıncı Focus Entertainment yayınladığı sosyal medya gönderisinde durumu şu şekilde açıkladı:

"Sevgili oyuncular,
Her şeyden önce Evil West'i sürekli desteklediğiniz ve anlayışınız için sizlere teşekkür ederiz. Oyunun fragmanlarından ve PAX EAST'te demoyu oynayan oyunculardan aldığımız tepkiler bizi gerçekten şaşırttı.

Hem yapabileceğimizin en iyisini yapmak hem de sizin beklentilerinizi karşılamak için Evil West için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Evil West farklı jenerasyonlardan konsollar da dahil olmak üzere beş platformda yayınlanacak. Oyunu biraz daha cilalamak ve oyuncularımızın huzuruna sunmak hem iyi hem de unutulmaz hatıralar bırakacaktır. Bu bizim daima istediğimiz şeylerden birisi.

Oyunun tam potansiyeline ulaştığından emin olmak için, dünya çapında çıkış tarihini 22 Kasım 2022 olarak değiştirme kararı aldık. Oyun ertelemelerinin can sıkıcı olduğunu biliyoruz ancak size en iyi deneyimi sunmak için bunu yapmamız gerekiyordu."

Evil West çıkış tarihi ertelendi

Evil West çıkış tarihi 22 Kasım 2022 olarak resmileşmiş durumda. Önümüzdeki dönemde yeni bir erteleme gelmezse, oyunu bu kış aylarında oynuyor olacağız. Erteleme duyurularından çok sıkılmış olsa da sütten ağzı yanan oyuncuların tepkileri genelde olumlu olmuş. Geliştiricileri sıkıştırma döneminin sona erdiğini görmek güzel.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.08.2022 18:14
Oyun fena degil her turlu gideri var arkadasin dedigi gibi buyuk oyunlarin golgesinde kalmamak icin ertelendi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.08.2022 09:42
Bence kalite gelişimi falan değil. Asıl sebep a plague tale ve god of war ragnarök ile aynı dönemde çıkıp piyasada sönük kalmamak. Aralık ayında çıkacak büyük oyun da yok. Missler gibi Christmas boyunca oynanacak oyun işte :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Evil West çıkış tarihi ertelendi
İlginizi Çekebilir