Ezra Miller 'mental sorunları' olduğunu söyledi ve özür diledi

Alparslan Gürlek 16.08.2022 - 13:52
The Flash yıldızı Ezra Miller son zamanlarda yaşanan olaylardan sonra mental sağlığının yerinde olmadığını belirtip özür diledi ve tedaviye başladığını açıkladı.

Haziran ayından beri Ezra Miller ile ilgili hiç iyi haberler gelmiyor diyebiliriz. The Flash filminin yıldızı son zamanlarda kavgaya karışma, küçük bir çocuğu taciz ettiği iddiaları ve daha birçok garip davranışı ile gündeme gelmişti. Hatta son olarak kendisi hırsızlıkla da suçlanmıştı. Oyuncunun isminin sürekli bu tür olaylarla anılması, Warner Bros gibi birçok firmanın da gündemine geliyor. Zaten daha önce gelen haberlere göre, şirket The Flash filminin ardından kendisiyle yollarını ayıracak.

Konuyla ilgili: Warner Bros. The Flash filmi sonrası oyuncu ile yollarını ayıracak

Ezra Miller'dan 'mental sorunlarım olduğunu anladım' açıklaması

Miller, Variety'e yaptığı açıklamada "Son zamanlarda yoğun bir kriz döneminden geçiyorum ve şimdi anladım ki karmaşık mental sağlık sorunlarına sahibim. Şu anda da devam eden bir tedaviye başladım" ifadelerine yer verdi. Ardından ise herkesten özür dilediğini belirtti.

"Geçmiş davranışlarımla endişelendirdiğim ve üzdüğüm herkesten özür dilemek istiyorum. Hayatımda sağlıklı, güvenli ve üretken bir aşamaya geri dönmek için gerekli çalışmaları yapmaya kararlıyım."

Ezra Miller 'mental sorunları' olduğunu söyledi ve özür diledi

Bu açıklamalar Ezra Miller'ın hırsızlıkla suçlanmasının ardından geliyor. Geçtiğimiz hafta yaptığımız bir haberde kendisinin bir evden alkol çaldığı iddia edilmişti. Bunlar sadece iddia olmakla kalmayıp, polisin görgü tanıkları ve güvenlik kamerası incelemeleri sonunda resmiyet kazanmıştı. Kendisine tutanak yazılmış ve 26 Eylül günü mahkeme önünde hırsızlıkla yargılanacak.

Hatta bunun üstüne yönetmen Kevin Smith "Gerçek hayattaki Flash, Flash'in temsil ettiği her şeye ters!" ifadeleriyle Ezra Miller'ı sert şekilde eleştirmişti.


Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.08.2022 19:08
Ezra miller e flash yakışmıyor abi getirin has flashı grand gustin efsane oynar oyunculuğuna diyecek söz de yok zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 17.08.2022 04:02
Bizlerde mental olarak yipraniyoruz ama senin gibi davranmiyoruz. Hemde sana kıyasla paramız daha az olmasına rağmen hayata tutunuyorumz kendi çağımızda hareket ediyoruz. Senin ki başka bir ......
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.08.2022 19:56
çok para yozlaştırır
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.08.2022 15:31
bizene? mecburmuyuz dünyada milyarlarca insan var.mecburmuyuz biz seni görmeye?
git gözden uzakta asgari ücretle bi işte çalış o zaman.
MK Okuru
MK Okuru 16.08.2022 19:35
Mecbur değilsin yiğidim sakin ol sende bu sayfayı okuma takip etme git cin ali serisi oku
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.08.2022 19:09
Yusuf Yusuf
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ezra Miller 'mental sorunları' olduğunu söyledi ve özür diledi
İlginizi Çekebilir