The Flash yıldızı Ezra Miller şimdi de hırsızlık ile suçlanıyor

Murathan Özlü 9.08.2022 - 17:51
The Flash yıldızı Ezra Miller rahat durmuyor, yıldız oyuncu Eylül ayında hırsızlı suçlamasıyla mahkeme önüne çıkacak

The Flash yıldızı Ezra Miller, bir kadının kafasına kavga sırasında sandalye fırlatmak, küçük bir kız çocuğuna taciz etmek gibi suçlamaların ardından bu sefer de hırsızlık ile suçlanıyor. Kuzey Dakota, Massachusetts ve Hawaii'de de rahat durmayan ve devamlı yaramazlık yapan Miller,bu sefer de bir evden alkol çalmak ile suçlanıyor.

The Flash yıldızı Ezra Miller durdurulamıyor

7 Ağustos'ta doldurulan bir polis raporuna göre Miller, 1 Mayıs günü bir evden şişeler dolusu alkol çalmış. Polis, görgü tanıkları ve güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek bu sonuca ulaşmış. Polis tutanağının doldurulduğu gün, yani 7 Ağustos günü yakalanan Ezra Miller, 26 Eylül'de mahkeme önüne çıkarak hırsızlık ile yargılanacak.

The Flash yıldızı Ezra Miller
Miller, 17 Haziran günü Instagram hesabını silip gerçek anlamda kayıplara karışınca ulusal haberlere konu olmuştu.  Warner Bros'un tüm bu iddialara karşı sessizliği, ve Batgirl projesini iptal ederken Flash filmine dair sessiz kalınması yönetmen Kevin Smith'in tepksini çekmiş. Smith:
" Batgirl filminin kötü olup olmaması umurumda değil, o filmde oynayan kimsenin, yapımcının başını ağrıtacak gerçek hayat sorunları yoktu. Flash filminde ise büyük bir sorun olduğunu biliyoruz. Gerçek hayattaki Flash, Flash'in temsil ettiği her şeye ters!" ifadelerini kullanmış.

Üçüncü filmi ile pek iyi eleştiriler almayan ve Johnny Depp'e haksızlık edildiği öne sürülen Fantastik Canavarlar serisinin geleceği de pek parlak gözükmüyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 08:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2022 02:42
2022 sinema sektörü için tam bir kaos yılı oldu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2022 21:33
Bu adam bildğin A-Train. Bkz. The Boys
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2022 18:24
bi insan bu kadar mı..........
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Flash yıldızı Ezra Miller şimdi de hırsızlık ile suçlanıyor
İlginizi Çekebilir