Facebook'a "Beğenmeme" tuşu ekleniyor

Furkan Sakoğlu 16.09.2015 - 03:10
Bu tuş, çok canlar yakar...
Son zamanlarda Facebook ile ilgili yenilik haberleri artış gösteriyor. Bunun sebebi Facebook'un yeni binası Facebook HQ'ya taşınması mıdır bilemiyoruz ama, yeni gelecek olan "Beğenme" tuşu ile çok canların yanacağını tahmin etmek zor değil.

Facebook'a "Beğenmeme" tuşu ekleniyor
Bugün Facebook üzerinde yapılan soru cevap etkinliğinde ortaya çıkan bu özellik, tıpkı "Beğen" gibi çalışacak. Tek farkı, gönderiyi beğenmemenizi belirtiyor oluşu. Şuan için tuşun ne zaman aktif olacağı tam olarak kesinleşmemiş olsa da, kısa süre içerisinde deneme aşamasına gireceği, daha sonra da tüm kullanıcılara açılacağı beklenmekte.

Yorumlar 75
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 14:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
ultrAslan
ultrAslan 16.09.2015 12:34
Bak ne güzel. Umarım birisi de bu sitede ki eksi verme olayının aslında yorumu şikayet etmek olduğunu bazı angutlara anlatır. Bunun yorumu beğenmeme olmadığını benim dışımda sòyleyen de yok bilen de yok herhalde.
ultrAslan
ultrAslan 30.09.2015 11:00
Yorumlarımdan uzak dur lafını bile anlayamıyorsun. Dava açarım diyorsun ama açamıyorsun. Foyanı çıkardım diyorsun ne foyasını kast ettiğini belirtmiyorsun. Sen gerçekten sıkıntılısın. Defol git yorumlarımdan.
aydinnesty
aydinnesty 29.09.2015 19:39
Ultra zannettiğinden daha güçlüyüm. Bak ben burada sana gülüp cevap yazıyorum. Peki ya sen? Büyük ihtimalle o öfken ile birlikte yok oluyorsundur. Kendi kendini yiyerek kaybol artık. Seni duymak veya yazdıklarını görmek istemiyoruz. Ayriyeten boşluk doldurmayı da senden öğrenecek değiliz.(anladın mı espriyi) Üsluba bak ya. Kendi kendini rezil ediyorsun. Şu başlıktaki hakaretimden başka ne söylemişim canım benim, madem not alıyorsun şuraya da bir bırak. Ya da en iyisi oğlum yazma artık yazma. Tüm foyanı da ortaya çıkardım. Nasıl bir yüzsüzlük bu? Söyle ne istiyorsun? Allah aşkına söyle. Ben seni çekmek zorunda mıyım? Bak Pes 16 incelemesine sıfır verenler varmış. Gidip onlara bulaşsana. Yoksa kendini uncharted'a mı saklıyorsun?
ultrAslan
ultrAslan 29.09.2015 14:44
Sen dua et var ya sabrediyorum. Sen iyice sınırı aştın. Beni dava etmezsen eğer ............ boşluğu kafana göre doldur. Ben de seni dava ederim. Sanki sen hakaret etmedin. Ama biraz cesaretin varsa dava et beni. Etmeyen ...... olsun. Hadi bakalım. Senin yorumlarını tek tek saklıyorum. Ben suçluysam sende suçlusun. Sen de masum değilsin sende hakaret ettin. Hadi bekliyorum dava et beni.
aydinnesty
aydinnesty 28.09.2015 20:50
Hahahahahah. Ya mk editörleri o mesajı benim yazmadığımı söyleyin de ağlamasın fazla. Ciddiyim ya kontrol edin. Öfke kontrolü sorunların varsa gideceğin yer belli canım. Psikolog? Grupla psikolojik Danışma? Anladın mı? Hani insan bir de benim yazdıklarımdan utanır? Ben sana buluşalım dediğimde iki meslektaş olarak güzel güzel sohbet ederiz demiştim. Peki sen ne diyorsun şimdi, iş karakolda biter. Bu ne demek Allah aşkına? Düşman mıyız biz? Birbirimize kötülük mü yaptık? Bişey soracağım da sen nasıl hukuk öğrencisisin. Hayır benim yazdıklarıma bakılmaksızın sana ceza aldırtabilirim. Olayın farkındasın değil mi? Neyse bir gün canım isterse sana dava açar, oradan gelen parayla da kendime yeni araba alırım. Dua et uğraşacak vaktim yok. Artık bu mk okuru goygoyu sıktı beni. Sürekli beni suçlamaya devam edersen en sonunda bütün yorumlarını eksilemeye başlayacağım. Yeter yani yeter, kaç kere söyleyeceğim sana!! Bak bir daha benim adımı kullanarak oralarda buralarda sallama. Buraya da yorum yazma artık. En başlarda eğleniyordum tamam da sıktın artık. Olayları da kişisele indirgeyen sensin. Gel özür dile kapansın artık bu konu.
ultrAslan
ultrAslan 28.09.2015 16:35
Yorumlarıma eksi atmaya devam ettiğin sürece. Mk okuru olarak yorum atmaya devam ettiğin sürece kim kimin yorumlarında anlamak zor olmasa gerek. MK EDITÖRLERİ BU IŞE EL ATMADIĞI SÜRECE ÇÖZÜLMEYECEK BU OLAY. Ama ben savunduğum şeyin arkasında dururum. Seninle buluşursam eğer ne olur biliyor musun. Akşam karakolda ne halt ettik diye düşünürüz. Açık açık diyorum. Senin iyiliğin zerre umrumda değil ama öfke kontrolümü yüz yüzeyken kaybedersem tüm ankara seni elimden zor alır. Beni delirtme getirtme oraya. Bak insan gibi konuşarak halletmeye çalışıyorum beni öbür türlüsüne mecbur bırakma. Ha eğer çok ama çok gelmemi istiyorsan günün sonunda karakolda olmak istiyorsan bana mesaj atman yeterli. Cevabını bekliyorum. Istersen gelirim istersen insan gibi şurada çözüme kavuştururuz sana kalmış.
aydinnesty
aydinnesty 28.09.2015 16:05
Hahahaha. Ultra ispatla diyorum ispatla. Senin gibi boş adamla muhattap olmak istemiyorum zaten. Madem bulaşmayalım diyorsun birbirimize, neden direk adımı kullanıp orada burada lak lak yapıyorsun? Merlin daha şu adamı sitede tutuyorsunuz ya ne diyeyim. Her türlü hakaret, trollük bu adamda. Hayır bu cesareti de sizden buluyor. Şu adamın yorumlarını engelleseydiniz şimdi tüm bunlar olmayacaktı. Bakın olaylar bitmiş bizimki yine kavga yaratma peşinde. Ultra çok ucuzsun çok. Cesaretin olsa buluşmaktan vazgeçmezdin. Bak benim dışımda başkaları da çözmüş, senin ne ilginç biri olduğunu. Neyse Emin bey bir xbox haberi paylaşın da bizimki gidip oralarda saçmalamaya devam etsin. Yoksa zaten tüm site anladı, seninle ikili diyaloğa girilmeyeceğini.
ultrAslan
ultrAslan 28.09.2015 12:12
Ayrıca mk okuru olarak yorum atmak ucuz bir numara. Daha erkekçe şeyler beklerdim. Neyse MERLİNİN KAZANI artık halledin şu sorunu. Şu yorumları inceleyin bana inanmıyorsanız. Eksilediği yorumlarıma bakın.
ultrAslan
ultrAslan 27.09.2015 17:09
Bakın editörler bütün yorumlara bakın. Lütfen bakın. Bu adamdan usandım. Yahu adamla takışmayalım kavga etmeyelim tartışmayalım diye diyorum ki birbirimizin yorumlarına sataşmayalım. Iyi veya kötü hiç bir şekilde yorum atmayalım. Ama ısrarla adam her yorumumda bitiveriyor. Bir iki gündür yorumlarımda yok evet ama bu seferde mk okuru diye birisi bana çatmaya başladı. Durduk yere. Bunu pes 16 incelemesinden görebilirsiniz. Aydinnesty yorum atmıyor evet ama bu seferde ilk defa mk okuru diye birinden bu kadar küçümseyici yorumlar almaya başladım. Önceden nerelerdeydi bu mk okuru. Neden aydinnesty mesaj atmayı kestiği gün ortaya çıktı. Bunların hepsi bir kenara bu aydinnesty benim istisnasız neredeyse her yorumumu eksiliyor. Mafia 3 haberi vardı bir tane. Oraya hayırlı uğurlu olsun yazdım sadece direk yorumuma eksi attı. Alakasız ve mantıksızca eksiliyor yorumlarımı. Tamamen adilik yapmak için. Sizde fark edersiniz yorumlara bakarsanız zaten. Neyse MERLİNİN KAZANI SİTESİ SAHİBİ VEYA EDİTÖRLERİ KİM BU YORUMLARI ONAYLIYORSA ARTIK GÖRSÜN ŞU MESAJI. Ben daha ne diyeyim lütfen yardımcı olun.
aydinnesty
aydinnesty 27.09.2015 09:49
Pes haberinde hemen ağlamaya başlamışsın. İftiralar yine diz boyu incelemede. Ula adamın derdi ben olmuşum. Olmuyor böyle. Attığın iftira için hemen özür dilemelisin. Ben en başından beri mesajlar incelensin diyorum. Senin tüm pisliklerin ortaya çıkacak. Sen hakaret et biz de bişey demeyelim değil mi? İdrak özürlü dediysem sen bu dilden anladığın için demişimdir. Başka hakaret ettiğimi de hatırlamıyorum. Evet mesaj örneklerini bize de gönderin de herşey ortaya çıksın.
ultrAslan
ultrAslan 26.09.2015 21:32
Oktay bey allahınızı seviyorsanız geçmiş yorumlarımıza bakın. Lütfen tek söyleyeceğim şey bu. Başka bir şey söylemiyorum. Kimin ne söylediğini kendi gözünüzle görün. Burada yalan söylemeyeceğim ben bu şahısa hakaret ettim. Ama o da bana gereğinden fazla bir şekilde hakaret etti. Daha bir kaç mesaj önce idrak özürlü dedi. Ben bu şahsa işi artık uzatmamak adına yorumlarıma gelme diyorum. Adam ısrarla bana ve yorumlarıma sataşıyor. Yazdığım şeyle ilgili değil tamamen gıcıklığına yorum yazıyor. Kendiniz bakın görün. Ben onun 5 tane yorumuna tamamen konuyla ilgili yorum yapmışsam o benim 20 tane yorumuma konuyla alakasız yorum yapmıştır. Açın kendiniz görün. Hatta işi bir adım öteye taşımak istiyorum sitede anket yapın. Kimin hesabının silinmesi gibi bir anket. Beni istemeyen sayısı daha fazlaysa o an kendim çıkar herkesten herşeyden özür diler çeker giderim. UltrAslan hesabında kimse olmaz. Seviye 4 olmuşum hatta buna bile el koyarsınız. Tamamen yok edersiniz bu hesabı. Ama onu istemeyenler daha fazlaysa aynı erdemi cesareti ondan da beklerim. Bakın ben kişiliğime yorumlarıma güveniyorum. Küçük bir Azınlık dışında bu sitede çoğunluğun beni sevdiğini de biliyorum. Benim bu ankete cesaretim var. Acaba onun da var mı? Eğer bunu yapmak istemezseniz rica ediyorum eski yorumlarımıza bakın ve kendi aranızda editörler birleşerek bir karara varsın. Birimizi silin bu siteden. Allah rızası için birimiz gitsin. Ama gerçekleri kendiniz görün istiyorum. Yorumlarıma güveniyorum. Ama lütfen şu işe çözüm bulun. Ya anket yapın ya kendiniz yorumları inceleyin ya da hiç bunlarla uğraşmayın direk kura çekin. Ben allahın adaletine inanıyorum. Kendi yorumlarımın da sonuna kadar arkasındayım. Ama adam yüzsüzce bende özür bekliyor. Şu kibire bakın. Lütfen artık şu işe el atın.....
aydinnesty
aydinnesty 26.09.2015 15:38
Son bir yılda ettiği hakaretler için özrünü dilesin, üslubunu değiştireceğini söylesin benim için sorun olmaz bu saatten sonra. Ha yok oraya buraya gerizekalı, örümcek kafalı demeye devam ederse ben yine cevabımı veririm.
aydinnesty
aydinnesty 26.09.2015 14:22
Portakallılahmacun'un profilinde mesaj gönder dediğim zaman ana sayfaya yönlendiriyor. Mesaj kutusu gözükmüyor. Başka üyelerin profilinde mesaj kutusu gözüküyor. Sorunu çözebilirsiniz inşallah. Portakal bak mesajlar gözükmüyor. Böyle durumlarda resmin bütününe bakmak lazım. Yani ultra şundan bile kendini haklı görüyorsan diyecek laf kalmamıştır. Şikayetlerin görülme işine gelecek olursak, ihtiyacım olmamış ki oraya bakma gereği görmemişim. Ee tabi sen egonu oralarda besliyorsan benim için sorun yok. Bak en ufak mesajda oh haklı benim diye atlıyorsun ortaya. İşte idrak becerin yok, bu kadar basit. Olay benim veya senin haklı olman değil. Hala anlayamadın. Madem editörler burada, yukarıdaki çirkin ifadeleri nasıl yayımlarsınız. Ki şurada en ufak hakaret içermeyen cevabım yayımlanmadı ama sadece aşağılık insanların kullanacağı ifadeler bir haftadır yerinde duruyor. Adamın geçmişi de belli. Nerede sansürünüz? Bak buluşma teklifini kabul ettim, sana Zaman dilimleri de sunmuştum. Sen de tamam demiştin. Şimdi niye dönüyorsun? He yavrum he ikimiz de suçluyuz. Ya şu mesaj geçmişlerimizi bize gönderebilir misiniz? Ba bak ergene bak, yine tehditler yine tehditler. Gel de sana haddini bildireyim, fazla şımardın sen. Tabi korkup kaçmazsan. Valla senin gibi 20 yıllık oyuncuyu görmek istiyorum. Adam yerin dibine batmış, aklınca beni de çekecek. Bakalım ultra mesajlardan sonra bu kadar rahat konuşabilecek misin?

-------

Bence burada kavga edeceğinize bir araya gelelim. Hatta biz de orada olalım. Birlikte birbirimize girişelim :) Üç günlük dünya için birbirimizi kırmaya gerek yok. Öpüşün, koklaşın, barışın :)

- oktay1
ultrAslan
ultrAslan 26.09.2015 12:42
Oh be. Bitti sonunda arkadaş ya. Portakallılahmacun doğruları görmene sevindim. Herşey için teşekkürler.
aydinnesty
aydinnesty 25.09.2015 15:00
Portakallılahmacun özel mesaj şu anlık çalışmıyor. Çalışmaya başladığı zaman anlatacağım sana derdimi. Bu seferki gerçekten son yorumum.

--------

Durumu bize özetleyebilir misin lütfen? Özel mesaj sistemi çalışıyor olmalı. Bir hata vs varsa bize bildirirsen hemen düzeltelim. Teşekkürler.
aydinnesty
aydinnesty 25.09.2015 14:58
Ultra öptüm bye.
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2015 14:08
ultraslan, portakallılahmacun, aydinnesty ve brutalloter.. ya bende dahil beşimiz bir araya gelelim de bir multi oynayalım ya ne güzel olur, hangi oyun olursa... bayılıyorum sizlere yaa.. seviyorum sizleri :))))
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2015 13:31
Yeter artık bıktım kavganızdan xbox one ve ps4 eşit anlayın artık ve sizde bitirin artık şu kavgayı yeter gına geldi yorumlarınızı okumaktan:D
ultrAslan
ultrAslan 24.09.2015 19:55
Aydinnesty seninle görüşmekten kaçtığımı falan zannediyorsan çok ama çok yanılıyorsun. Sen beni görsen ne olacak biliyor musun? Hiç iyi şeyler olmayacak. Emin ol olmayacak. Ben kimseden korkmam sen rahat ol. Tahmin edemeyeceğin kadar fazla çakal gördüm sen onlardan daha öte olamazsın. Ayrıca ben hakaret ettiysem sende bana ettin. Hadi beni siber zorbalıktan dava et. Edemezsen söylediklerini bir bir yediririm sana. Ip adresimde belli. Ama seninde belli. Ben suçluysam sende suçlusun. Ama galiba kendini masum görüyorsun. Madem bu kadar güveniyorsun masum olduğuna beni dava etsene. Ama yerse tabi. Çünkü kendi başında yanacak. Bunu ilkokul çocuğu bile bilir. Ama aklınca beni korkutacak. Bak bu iş artık uzamasın. Efendi gibi çek git yorumlarımdan. Güzellikle yazıyorum. Bende sana bulaşmayacağım diyorum. Ama sen ısrarla bu davranışına devam edersen suçlu ben olmuyorum sen oluyorsun. Bu bana idrak özürlü derken kendinin idrak edememen çok acı. Ayrıca bu sitede eskiden kimin + kimin - verdiği görülüyordu. Artık görülmüyor. Bunu bile bilmiyorsun şurada ahkam kesiyorsun ya ona acıyorum.
portakallılahmacun
portakallılahmacun 24.09.2015 16:38
Aydinnesty, evet, "Oldu mu şimdi? Uncharted 4 yine ertelendi" başlığındaydı ama ben de PC'den denedim eski yorumlar görünmüyor. Nedenini bilmiyorum ve orada görünenlerden daha fazla yorum olduğuna eminim çünkü o başlığın altında eski konuşma kutucukları var. Neyse, o yorumlar silinmiş, sana hiçbir şey kanıtlayamam ama yalan söylemediğime emin ol. İnanıp inanmamak sana kalmış, o başlıkta olanlar şöyleydi: İlk yorumu ben atmıştım. "Geç olsun güç olmasın. Oyun doğru düzgün çıksın da farketmez benim için." gibi bir şeydi. Ondan sonra birisi tamamen PS4 ve kullanıcılarına hakaret eden bir yorum yapmıştı ve 6 tane şikayet almıştı, ben de şikayet etmiştim. Sonra onun üstünde senin "O buton eksi değil, şikayet butonu" yazan yorumun vardı. O zamanlar sitede yorum başlığının yanındaki paranteze tıkladığında beğeniler ve eksiler görünüyordu. Artık öyle bir şey yok, bunu sana kanıtlayamam elbette, ama ne bileyim, hatırlayan biri vardır. Vardı öyle bir şey. Yemin ederim vardı ya :D Neyse, benim "Geç olsun güç olmasın"la başlayan yorumum 5 tane + ve bir tane şikayet almıştı. Şikayeti atanın yanında "aydinnesty" yazıyordu. Sonra onun üstünde senin "O buton eksi değil, şikayet butonu" yazını görünce çok sinirlendim ve "Bu herif dalga mı geçiyor lan? O zaman niye eksiledi benim yorumumu!" diye düşünerek sana biraz hakaret içerikli bir cevap yazmıştım (özür dilerim onun için). Bu sitede seninle ilk kez o zaman karşılaştım zaten, önceden hiçbir diyaloğumuz olmamıştı.
Ayrıca, ultrAslan'ı falan savunmuyorum ki ben. Ben sadece ultrAslan'ın ailene küfrettiği yorumu görmek istedim. Daha önce de milyon kere söyledim, burada tanımadığım insanları niye savunayım ki ya?
aydinnesty
aydinnesty 24.09.2015 13:06
Portakallılahmacun haberin tam adını verebilir misin? "Oldu mu bu şimdi?" diye başlayan haberde yorumları bile göremedim. Üstelik tablet, PC, konsol, telefonumdan bakmaya çalıştım, aşağıdaki yorumları bir türlü göremedim. Ayriyeten beğenen ya da şikayet eden birisinin görüldüğünü ilk kez senden duyuyorum. Görülmesi gibi bir ihtimal olduğunu da düşünmüyorum. Neyse sen konu linkini şuraya bırak. O yorumu bir daha şikayet edeyim. Bakalım dediklerin ne kadar doğru. Ha buraya yazamayacaksan ya da o mesajı şikayet etmediğim ortaya çıkarsa attığın çirkin bir iftiradan öteye gidemez. Hadi diyelim şikayet ettim, benim o zaman yazdığımı neden şikayet ettiniz? Üstelik o mesaj altında yine hakaretler yine hakaretler. Ben de ters tepki verip hepinize eksi vermiş olamaz mıyım? Çıkıp da sizin kadar goygoy yaptım mı veyahut ağladım mı? Ha bir de siz şu beğenmeme olayına niye bu kadar takıldınız. Bunu egonuza karşı bir saldırı olarak görüyorsanız başka savunma mekanizmaları kullanmaya çalışın. Oraya buraya taş atmaya çalışmayın. Bak portakal sana son kez söylüyorum, bu ultrayı neden savunuyorsun? Adamın şu mesaj altındaki başlıkları bile hakaret doluyken neden onun hakkında bir kelime bile edemiyorsun? O aileye hakaret işine editörler bakacak, ip adresinden belli olacak zaten. Ultra yazmıyacağım dedim de yazdım artık. Şu editörler bana bi ulaşsın bakalım da senin tüm pisliklerini yine ortaya çıkaracağım. Tıpkı Bloodborne'da yaptığım gibi. Bu hakaretlerin yanına kar mı kalacak zannediyorsun. Bak editörlerden uyarı gelene kadar veya hesabım silik yiyine kadar senin her boş yorumunun altında olacağım. Ayriyeten anket işine gelecek olursak, sitede takılanların seviyesi seninkine yakın olacağı için benim umrumda bile olmaz. Şimdi karakter işine gelecek olursak, erdemli davran biraz. Kendinde bulduğun eksiklikleri başklarında göstermeye çalışıp da kendini haklı gösterme durumunda yaşama. Tüm bunları yaptığın zaman her insanın sahip olabileceği aşağılık kompleksinden kurtulmaktan daha da uzaklaşıyorsun. Tabi şimdi portakalla sen aşağılık kompleksini de hakaret olarak algılarsınız. Onun için biraz Adler okuyun canlarım. Son kez ultra görüşelim görüşelim diyordun daha iki ay önce. Bak hala bekliyorum. Bakalım bizim 20 yıllık oyuncu neymiş?
ultrAslan
ultrAslan 24.09.2015 12:35
Portakallılahmacun bak sende adamın düştüğü tezatın farkındasın. Dediğini yapmayan birisi bu aydinnesty. O zaman dediklerinin bir değeri kalıyor mu yapmadıktan sonra. Hayır kalmıyor. Ayrıca ailesine hakaret ettiğim yorumu bende merak ettim. Hani nerede göremiyorum. Çünkü yalan söylüyor. Öyle bir şey gösteremez. Buna cesaret edemez. Yalan sadece yalan.
portakallılahmacun
portakallılahmacun 24.09.2015 01:35
Evet, aydinnesty "O buton eksi değil şikayet butonu" demişti daha önce Uncharted 4'ün ertelenmesi paylaşımında. Ben şahidim. Ama gel gör ki aynı paylaşımın altındaki "Neyse oyun doğru düzgün çıksın da ertelensin sorun değil" gibisinden yorumumu şikayet etmişti :D (O zamanlar sitede kimin şikayet ettiği, kimin beğendiği görülüyordu :D) Cidden ya, şimdi buradayken sorayım, niye şikayet ettin ki o yorumu. Dediğin gibi, o eksi değil, şikayet butonu. Neyse konu o değil. ultrAslan'ın ailene hakaret ettiği yorumların bulunduğu paylaşımı söyler misin aydinnesty? Laf ağızdan bir kere çıkar. İnsan içinde dedin "ultrAslan aileme hakaret etmişti" diye, eğer söylersen hangi paylaşım olduğunu eyvallah, lafım yok ama söyleyemezsen komik duruma düşersin. (Bu arada rica ediyorum bak saldırgan bir yorum yazma yine, ben hakaret etmeden ve küçümsemeden yorum yazdım işte, sen de öyle yap).
ultrAslan
ultrAslan 24.09.2015 01:24
Sen beni çirkin yorumlarımı bulup kamuoyuna sunmakla tehdit ediyorsun. Kusura bakma da hangi kamuoyu bu. Ayrıca bende seninkileri bulup ortaya rahatlıkla çıkarabilirim. Bunu nedense hiç hesaba katmıyorsun. Neden kendini tamamen suçsuz görüyorsun bana bundan bahsetsene. Şu sitede anket yapılsa senin iyi bir üslubun olup olmadığına dair kesinlikle olmadıgın konusunda oy verenler çok fazla olacaktır bunu sende iyi biliyorsun. Ben bazen kontrolü kaybediyorum yapım böyle. Karşımdakini de kırabiliyorum bu tarz davranışlarımdan bende nefret ediyorum keşke yapmasam. Ama sen bunu kabul edemiyorsun işte farkımız burada. Ayrıca angut kelimesine gelirsek. Sen neden bu yorumu üzerine alındın. Yoksa bütün yorumlarımı şikayet eden sen misin. Üzerine alındığına göre sensin. Sen bunun şikayet etme tuşu olduğunu madem biliyorsun neden her yorumumda bunu yapıyorsun. Demek ki karakter meselesi. Ayrıca merak etme seni şikayet ettim. Etmedim zannetme. Bazı konuşmalarımız oldu şikayet ettiğim kişi ile. Senin herkes farkında. Merak etme. Bu tarz davranışların devem ederse devreye de girecekler şüphen olmasın. Bak rica ediyorum bu konu başlığı seninle konuştuğum konuşmak zorunda kaldığım son yer olsun. Senden nefret ediyorum sende benden edebilirsin doğal hakkın. Ama senden nefret eden bir kişiyle neden hala uğraşırsın yani sebep nedir. Lutfen bu son olsun.
aydinnesty
aydinnesty 23.09.2015 20:26
Ya ultra görmedim ayağına yatma. O dönem her yorumumun altında beliriyordun zaten. Bak sana buradaki son sözlerim bunlar. Sözünün arkasında dur ve beni şikayet et. Herşey ortaya çıkacak ama sen şikayet etmemekte direniyorsun. Ee tabi yazdığın onlarca çirkin kelimelerden sonra buna cesaret edebileceğini sanmıyorum, ama bizdeki de bir umut işte. Dua et tatilde olduğum için mobilden filan takılıyorum. Bu saldırgan tavrın aynı şiddetle sürer ise tek tek sığlık içeren yorumlarını kendim bulurum ve kamuoyuna sunarım. Ya bir de sen bir aralar buluşalım filan diyordun sahi nooldu o iş? Ha unutmadan sorayım, sen angutun ne olduğunu biliyosun değil mi, yok hani ilkokuldan beri hakaret için kullanıldığını ilk kez sende görüyorum. Hadi canım öptüm bye. Kendine iyi bak. Kurban Bayramın mübarek olsun. Brutal bulaşma buna. Adam en ufak yorumda kendini kaybediyor. Üslubu filan birden çirkinleşiyor.
ultrAslan
ultrAslan 23.09.2015 19:58
Bak allahını seversen uzatma artık. Seninle vakit kaybetmek veya uğraşmak istemiyorum. Anla artık seninle muhattap değilim... Senden de yorumlarından da usandım bana sadece vakit kaybı gibi geliyorsun. Eğer bende öyleysem zaten mesaj yazmazsın. Ama anlaşılan bir amacın var. Seni şikayet ettim editörlere. Mesajlarimı biliyorum ve arkasındayım. Sende mesajlarının arkasında durabilecek kadar erkeksen beni dava edebilirsin yargı yolu açık. Ama unutma sende masum değilsin ve senin yorumlarında ortada. Tek suçlu benmişim gibi davranamazsın. Istersen davran ve sonuçlarını birlikte görelim.
aydinnesty
aydinnesty 23.09.2015 17:52
Ooo algı operasyonu alırım bir dal. Ultra sana siber zorbalık davası bile açabilirim. Yazdıkların ile ceza alabileceğini adın gibi de biliyorsun. Tabi yaşın bahsettiğin gibi on sekizin üzerindeyse. Hadi bunu da geçtim. Bak şikayet et beni hadi. Mağdur ayakları yapma. Alt tarafı editörlerden birine şikayetini ileteceksin. Mesaj geçmişinin bir örneğini de portakallılahmacuna veririz. Herşey ortaya çıkar. Az önce MC konusuna baktım. MK okuru altında yazılmış. Üsluba baktığım zaman seninki ile çok benziyor. Zaten ip adresi ile herşey belli olur. Neyse oradaki hakaretin onlarca katı ağırlığındaki sözlerin varken ona bile gerek kalmayacak. Bir önceki mesajım niye yayımlanmadı mk ekibi. İçinde en ufak hakaret yokken benim cevap hakkımı elimden alamazsınız. Ahh tabi ben sadece sahip olduğum konsolun gözünden yorum yazıyorum değil mi? Ne büyük eksiklik.
ultrAslan
ultrAslan 23.09.2015 16:55
Bak brutall ben böyle bir yorumunu görmedim aydinnesty'nin. Ama benim görmemiş olmam onun söylemediği anlamına gelmez. Hem o söylese ne olacak. Söylediği gibi mi davranıyor. Kesinlikle davranmıyor. O yüzden söylediği şeyin değeri kalıyor mu hayır kalmıyor. Keşke bunu da söyleyebilseydin...
BrutalLooter
BrutalLooter 23.09.2015 15:36
Dünyadan mı haberim yok ? Aydinnesty ile kaç kere tartışmaya girdik şu sitede senin haberin var mı ? Site yenilendikten sonra şimdiye kadar neredeyse hiç yorum yapmamıştım, ama hep takip ettim, sizin tartışmalarınızı gördüm hep. Emin ol sorgulamasam "bu adam PlayStation fanı, ben de PlayStation kullanıyorum, onu savunmalıyım derdim" Aydinnesty'nin trollüklerinden de, fanboyluğundan da haberim var, dediğim gibi onlarca kez de tartışmaya girmişizdir; ama hiçbiri hakarete, iğnelemeye, karşılıklı kin duymaya kadar gitmedi. Bak burada oyun bilgisi, hayat görüşü vb. mevzu değil, ama üslubun bana çok ters.

40 yıl düşünsem aklıma gelmeyecek birşey yapıp Aydinnesty'ye haklı dedim ve sen direkt bana da "brutalmısın nesin" diye girişip aşağılayıcı ifadeler kullanmaya devam ettin, ki ilk yorumumda "bu konuda aydinnesty'yi haklı buluyorum" dedim, bak genel tartışmalarınızdan bahsetmiyorum zaten genel olarak aydinnesty'yi desteklemem mümkün değil ama senin yazdığın şu "eksi değil şikayet" yorumunu aylar önce onun yazdığından oldukça eminim ve şu konuda, diğer kavgalarınıza değişmeksizin, hâla onu haklı görüyorum.

Ayrıca senle oyunlar hakkında çoğu görüşümüzün benzeşmesi sebebiyle başka bir konuda zıt düşeceğimizi sanmam, gerçi uzun bir süre yine Merlinde yorum yapmayı düşünmüyorum.
ultrAslan
ultrAslan 23.09.2015 13:37
Portakallılahmacun adam göz göre göre yalan söylüyor. Ben hiç kimsenin ailesine laf edecek hatta ve hatta hakaret edecek kadar alçak bir insan değilim. Sadece amacı algı yaratmak bu adamın. Ve bunu yaparken her türlü yalanı söylemeyi mübah görüyor. Sen bilsen yeter dediğim gibi kimse umrumda değil. Sen ve bir kaç kişi beni tanıyor zaten.
ultrAslan
ultrAslan 23.09.2015 01:07
Galiba arkadaş anlamıyor. 1.000.000'uncu kez söylüyorum umrumda değilsin yorumların umrumda değil hayatın yaşamın zevklerin umrumda değil ailen umrumda değil fanboyluğun umrumda değil kim olduğun umrumda değil cinsiyetin umrumda değil inanışın umrumda değil sitedeki "buddy"lerin umrumda değil. muhattabım değilsin. Benden uzak ol allaha yakın ol. Söylediklerinin gözümde en küçük değeri yok. Sen insanlara kendini masum gösteren ve tek suçlunun ultrAslan olduğunu söyleyen bir zavallısın. Ve bir önceki mesajımda belirttim herkes beni suçlu bilsin beni kim olduğumu bilen bir kesim var o insanlar bana yeter. Ve anlamadığın son şeyi söylüyorum. Yazmamı istemiyorsan neden bu haberi sürekli kontrol ediyorsun demişsin. Bilmiyorum farkında mısın şu an benim yorumuma cevap yazıyorsun ve ben sana yazma dememe rağmen. Ama galiba anlamıyorsun bunu. Son olarak tekrar ve tekrar belirtiyorum tek suçlu benim aydinnesty kesinlikle suçlu değil bütün tartışmaları ben başlatıyorum. Adama beni hedef gösteren yorum atma diyorum adam üst üste atıyor ben 1 tane atınca suçlu oluyorum sırf ona sinirimden dayanamadığım için sadece 1 tanecik atıyorum ama onun attıkları değil (benim uyarılarıma rağmen) benim attığım tek yorum göze batıyor pes dogrusu. Size tarafsızlığınızla bir ömür boyu mutluluk ve artık benden uzak olun.
ultrAslan
ultrAslan 23.09.2015 00:57
Brutal mısın nesin şu saatten sonra sende umrumda değilsin abicim. Her kim aydinnesty'i haklı buluyorsa önce akıl fikir versin diyorum ardından da bak güzellikle rica ediyorum lütfen bir daha yorumlarımız çakışmasın bak rica ediyorum çok rica ediyorum. Sen kimin fikir görüş òneri düşünce oyun bilgisi oyun kültürü kişiliği eğitim seviyesini beğeniyorsan ondan feyz al. Görünüşe göre benimkiler sana hitap etmiyor o zaman seninle konuşmamın veya anlaşmamın bir yolu yok. Sen sana hitap eden kişilerle konuş aydinnestyle konuş ne bileyim bul birilerini onunla muhattap ol. Ama bak çok ama çok rica ediyorum şu saatten sonra seninle de muhattap olmayalım. Dünyadan haberin yok bu adamın trollüklerinden haberin yok söylediklerinden haberin yok. Tek ama tek suçlu benim sen beni böyle bil. Ben manyağım ortada bir sebep yokken yapılan bir yanlış yokken ve sadece sırf aydinnesty'e gıcıklığına böyle yapıyorum zaten. Bak başka hiç kimseyle bu tezata düşmedim sadece bu adamla düştüm ve bunun tek ama tek sorumlusu benim. % 100 suçlu benim adamın % 1 bile hatası yok. Şimdi bütün site olarak bana kin besleyin nefret duyun. Ama asla ve asla neden böyle oluyor diye sorgulamayın. Çok teşekkür ederim güzelim ülkemin sorgulayan insanı sana da çok teşekkür ederim. Okuyan editör veya kim varsa herkes dahil bu sitede tek suçlu benim ben parayonağım hiç kimsenin bana karşı en kücük yanlışı veya hatası olmamıştır bu sitede. Tek ama tek suçlu benim. Herkes bunu böyle bilsin hepiniz mutlu olun..
portakallılahmacun
portakallılahmacun 22.09.2015 21:27
aydinnesty, peki hatırlıyorsan ultrAslan'ın ailene falan hakaret ettiği paylaşımlardan herhangi birini söyler misin? Valla ultrAslan'ın öyle bir şey diyeceğini sanmıyorum ama bakayım en iyisi. Profilden en eski yorumlara bakılmıyor.
aydinnesty
aydinnesty 22.09.2015 18:59
Brutal özlemişim seni ya. Portakallılahmacun abi valla dediklerimi anlamıyorsun. Bak ultranın son bir yılda yazdıklarına, neden ona bu kadar yüklendiğimi anlayacaksın. Ya adam geçen yıl aileme filan hakaretler yağdırıyordu. Kaç kere uyardım onu. Kendisi çıkıp özür dilemesi gerekirken hala gelip tehditler savuruyor. Ben diyecek bişey bulamıyorum zaten. Neyse şikayetini bekliyorum hala, foyasını ortaya çıkardıktan sonra ne olacak hep birlikte göreceğiz. Ultra yazmamı istemiyorsan neden sürekli bu haberi kontrol ediyorsun, bi söylesene Allah aşkına.
BrutalLooter
BrutalLooter 22.09.2015 16:02
Kavgalarınızı severek takip ediyorum, bakınız "kavga" diyorum çünkü tartışma seviyesinde kaldığınızı hiç görmedim. Ama şurada belirteyim ki Aydinnesty %100 haklı, bu yorumun benzerini 3-4 ay önce onun yazdığını çok çok iyi hatırlıyorum, burada iğneleyici konuşarak onu konuya çeken de ultrAslan, başka bir başlık altında kendisi hakkında iğneleyici konuşulunca celallenen de yine kendisi.

1500 tl'lik cihazlar için olan kavgalarınıza karışmak gibi bir niyetim yok, eskiden yapmadığım şey de değil ama tamamen gereksiz bir tartışma, yorum yazmak için harcadığınız emeğe yazık, ki bu bahsettiğim fiyatlar en kazık hali. Bir Avrupa ülkesinde veya Amerikada $/£/€300-400 bu cihazlar, orada kazanıp harcayan biri için bizdeki 300-400 tl olduğuna göre tamamen gereksiz bir muhabbet. İki platformun da fanboyu olmayan bir Playstation kullanıcısı olarak Aydinnesty'yi haklı görüyorum ve destekliyorum.
portakallılahmacun
portakallılahmacun 22.09.2015 16:02
aydinnesty, ben sana daha az hakaret içeren yorumlar yaparsan her şeyin düzeleceğini söylüyorum, sen ise burada bizimle dalga geçen bir yorum yazıyorsun. Valla anlamıyorum ya... Ultraslan sana hakaret ettiyse banane ya? "ultrAslan bana hakaret etti, hadi ben de gideyim tüm PS4 oyunlarının başına PS4 kullanıcılarıyla dalga geçen yorumlar yazayım" bu mudur olay? Ben burada senin sitedeki genel tavrından bahsediyorum, sen gitmiş "ultrAslan bana böyle dedi, şöyle dedi, asıl suçlu o." diyorsun. Ve bunu ikimizle de dalga geçerek söylüyorsun. ultrAslan'la aranda bir anlaşmazlık varsa özel mesaj bölümünden de diyeceğini ona, ya da onun istediği gibi hiçbir şey deme. Madem adamı sevmiyorsun, konuşma onla. Bu kadar basit. Ne diye inadına üstüne gidiyorsun ki. Bak sen de söylemişsin ultrAslan'ı sevmediğini. E konuşma onla. Sürekli bir laf sokmaya falan çalışmalar, gönderme yapmalar falan. Ne gereği var?
aydinnesty
aydinnesty 21.09.2015 21:59
Oğlum ne içiyorsunuz gerçekten merak ediyorum. Şu ilk yoruma bak bakalım adam gelmiş yine laf atıyor. Hayır bir de benim daha önce kullandığım bir de üstüne direk olarak ultraya yönelttiğim eleştiriyi gelip burda bana söylemeye çalışıyor. Sence bunu başlatan ben miyim? Ben sadece ultraslanın anladığı dilde konuşuyorum. Çok istiyorsan editörlere ulaş ultranın mesaj geçmişini versin eline. Bakalım o zaman bu kadar rahat konuşabilecek misin? Adamın ettiği milyon tane hakaret var. Bunları görmezden nasıl gelirsin portakal? He bunu da adın gibi biliyorsun ama nerede sizde o idrak becerisi. Yazdıklarımı beğenmiyor olabilirsiniz. Bu en doğal hakkınız. Ki ben de sizi beğenmiyorum. Velet yuvası haline gelmiş durumda burası. Ee ben sana çık git diyor muyum? Hayır, ee bu hakkı kendinizde nasıl buluyorsunuz. Ya siz kimsiniz? Şu önceki yorumlara bakıp ultraslanın örümcek kafalı vs. gibi hakarerlerinden sonra bana bu tavırla konuşman hiç hoş değil. Daha karşıt görüşlere bile tahammül edemiyorsunuz. Demokrasi diye bişey var. Ha anlatabildim mi ultra? Sözde hukuk öğrencisi. Eylül bitti, sen daha davetime karşılık vermedin? Bakalım 20 yıllık oyuncu neymiş ne değilmiş. Hesabımın silik yeme konusuna gelecek olursak, silik yediğim zaman görüşürüz. Herşey sizin dünyanız kadar dar değil. Ultra sen de ağlamaya devam et. Ula iyi güldürdünüz beni ya
ultrAslan
ultrAslan 21.09.2015 12:34
Çok sağol abicim. Nasıl şikayet edebileceğimizi anlatacağım sana. Özel mesaj kutuna bak.
portakallılahmacun
portakallılahmacun 21.09.2015 01:36
Aydinnesty, sürekli iğneleyici yorumlar yapman, her şeyi eleştirmen gerçekten seni sinir bozucu bir insan yapıyor. Yaptığın her yorum birilerine hakaret içerikli. Hatırlamadığım bir konu başlığında da insanlar senden şikayet ediyordu. İnsanlar senin yorumlarına bakınca "Vaay, ne güzel laf sokmuş" falan demiyor, "Yine mi bu herif birilerine sataşıyor ya" diyor. Çünkü herkese hakaret ediyorsun ve herkese saldırıyorsun. Hatta incelemelerde de editörlere bile saldırıyorsun. Bu sitedeki kullanıcı kitlesinin çoğunluğu olarak senin yorumlarını sevmiyoruz. Artık lütfen bir şeylere doğru düzgün, herhangi bir kişiye hakaret içermeyen yorumlar yaz ya da yorum yazma. Ama galiba öyle bir niyetin yok, ultrAslan sana net bir şekilde "Benim gönderilerime yorum yazma" dediği halde yazmaya devam ediyorsun. O yüzden adam artık çareyi seni şikayet etmekte bulmuş. Ki öyle bir fırsatım varsa evet, sayın bu yorumu okuyan editör, ben de aydinnesty'nin ya uyarı almasını ya da siteden kaldırılmasını istiyorum. Hani hiçbir şey yapmazsanız adamın profiline tıklayın, bir tane hakaret içeriksiz yorum yok.
ultrAslan
ultrAslan 20.09.2015 22:00
Hahah. Yalnız unutma son gülen iyi gülecek.
ultrAslan
ultrAslan 20.09.2015 12:13
Sen bekle. Sana güzel bir uyarı yaptırdığım zaman amacıma ulaşmış olacağım zaten. Bir daha cesaret edebilecek misin görecegiz
aydinnesty
aydinnesty 20.09.2015 00:56
Şuradaki ilk yorumuna bak. Başlatan sensin zaten. Neyse silineceğim zaman haber ver de üzüleyim biraz.
ultrAslan
ultrAslan 19.09.2015 22:43
Sen rahat ol. Şikayette bulundum. Ama bak hala yorum yazıyorsun. Ben sana yazmayalım birbirimize yorum dememe rağmen hala yazıyorsun. Ama emin oldum sende anlama sorunu var. Ama bekle sen. Umarım bu siteden seni silmeyi başaracağım. Umarım bunu başaracağım...
aydinnesty
aydinnesty 19.09.2015 17:34
Burası babanın yeri mi? Senin gibi veletlere pabuç bırakır mıyım la ben, ileri zekalı. Şu ilk yazdığında bile bana laf atmaya hem de benim daha önce söylediklerim ile kalkışan sensin. Daha kendi özgün cümlelerini bile yazamıyorsun. 20 yıllık oyuncuyum diyorsun, hareketlerin 10 yaşındaki zihniyetin göstergesi. Hadi Murat Oktay'a şikayet etsene. Şu idrak yeteneğini kendini savunurken de gösterirsin hem. Tabii bunu yapabilecek kadar bilişsel kapasiten ve cesaretin varsa.. Bununla birlikte yazdıklarını anlayabilecek kadar gerizekalı olmadığını varsayıyorum. Hadi şaşırtma beni.
ultrAslan
ultrAslan 19.09.2015 14:16
Embesil herif. Ben sana benim yorumlarımda dolaşma demiyor muyum. Bu kadar mı bunu anlamayacak kadar gerizekalısın....
aydinnesty
aydinnesty 18.09.2015 14:35
Oraya buraya yamanmaya devam et sen. İdrak özürlü
ultrAslan
ultrAslan 18.09.2015 12:41
Bende sana verdim psn adresimi. Ama hala beni eklemedin.
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2015 11:21
olum beni seviyosunda bir türlü karşıma çıkamıyosun PSN ADRESİMİ BİLE VERDİM SANA
ultrAslan
ultrAslan 17.09.2015 18:11
Defol git dediğim kişi aydinnesty oluyor bu arada. Walter sana gelirsek seni seviyorum böyle devam et.
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2015 14:15
MK Okuru, 17.09.2015 12:16

abi güldürdün beni ya :D :D iyi güzelde bunlardan hangisi tavşancı hanife hangisi sincap yaşarın kızı
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2015 14:06
Ahahhahah idrak özürlü ultra.
ultrAslan
ultrAslan 17.09.2015 12:23
Lanet olası herif defol git benim yorumlarımdan. Senin gibi gereksiz boşbeleş bir herifle muhattap olmak istemiyorum diyorum. Anlama özürlüsü müsün sen ya. DEFOL GİT.......
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2015 12:16
MK Okuru, 16.09.2015 22:26
bunlardan biri tavşancı hanife diğeri de sincap yaşarın kızı.. Nevin apartmana ilk müşteriyi kim getirecek onun kavgasını ediyorlar her haberin altında
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2015 22:26
Siz ne ayaksınız lan her haberin altında tartışıyorsunuz ?
aydinnesty
aydinnesty 16.09.2015 15:13
Bir de insan bu kadar yüzsüz olur ya neymiş kendisinden başka bilen yokmuşmuş. Çok net hatırlıyorum sen yine bizi eksilerken sana aynen bu yukarıda dediklerini söylemiştim. Bizden çaldığını gelip bize satmaya kalkışma. Güldürdün bizi ya. ahahhaha
ultrAslan
ultrAslan 16.09.2015 15:10
Bak şu yorumuma bile aynısı yapılmış. Ama suç onlarda değil bunu benden başka söylemeye cesareti olamayanlarda. Bu arada walter benimki de belli. Sen beni davet et gelmeyen fenerli olsun.
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2015 14:58
ben walter o dim ultraslan.. bence sen akşamki maça yan, bırak bu beğenme işlerini.. sana davet gönderiyorum PSN adresimi de verdim herşeyim belli.. hala ortada yoksun be kardeşim
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2015 13:39
eskiden bu tuş vardı diye hatırlıyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2015 01:37
Ben bu işi pek beğenmedim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2015 07:24
bunu her paylaşım için yapmayacaklar herkes için beğenilmeyecek ortak bir paylaşım için mümkün olacakmış. böylece hepimiz aynı fikirde olacağız, beyinlerimiz aynı çalışacak, tozpembe bir buluta hapsedilecek ve beyinlerimiz ele geçirilecek. zuckun köleleri olacaksınız ya da oldunuz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2015 10:47
bence süper olacak arkadaş listesinde 2000 kişi olanların bi süre aptal paylaşımlar yapmalarını engelleyecek gibi ya da arkadaş sayısıyla hava atan malları sistemden uzaklaştıracaktır oh be!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2015 10:45
eh sonunda geldi listesinde 500 - 1000 arkadaş ekli olup yakına 200 100 arkadaşa düşürecek merettir kendisi düşün şimdi 850 dislike 100 like aldı napcak arakdaş ya terket facebooku ya da sil o 850 kişiyi kıhkıhkıh
Kalan Karakter: 300 Gönder
Facebook'a "Beğenmeme" tuşu ekleniyor
İlginizi Çekebilir