Fall Guys crossplay güncellemesi geldi

Emre Ozan Şirin 24.02.2022 - 12:51
Fall Guys crossplay özelliği ile PC ve konsol oyuncularını bir araya getiriyor. Oyunun Xbox ve Nintendo Switch sürümleri ise yolda.

Platform ve battle royale türlerini bir araya getiren Fall Guys crossplay ile artık konsol ve PC oyuncularının birbirine karşı mücadele vermesine olanak tanıyor. 40 oyuncunun eleme usulü mücadele vererek birinci olmaya çalıştığı oyunun geliştiricisi Mediatonic, Xbox ve Nintendo Switch sürümlerinin de geliştirme sürecinin sonuna gelindiğini müjdeledi.

Fall Guys crossplay nasıl çalışıyor?

Fall Guys crossplay güncellemesi geldi

Şu an için PlayStation 4 ve PC'de desteklenen crossplay özelliğinden yararlanmaları için oyuncuların Epic hesabı sahibi olmaları gerekiyor (Geçen yıl Mart ayında yapımcı firma Epic tarafından satın alınmıştı). Oyunları Epic hesabına bağlı olan oyuncular tüm çevrim içi modlarda beraber oynayabiliyor. Oyunun Xbox ve Switch sürümleri de çıkışlarını takiben crossplay özelliğinden yararlanabilecek.

2020 yılında çıkan Fall Guys, özellikle PlayStation Plus ile ücretsiz olarak dağıtıldıktan sonra büyük ilgi görmüştü. İlgi öyle büyük oldu ki oyun gelmiş geçmiş en çok indirilen PlayStation Plus oyunu olarak Guinness Dünya Rekorları arasına ismini yazdırdı. Aynı yıl içinde ise yaklaşık 20 milyon oyuncuya ulaşıldı.

Sezonluk güncellemeler ile düzenli olarak yeni bölümler ve kozmetik elementler ile beslenen oyun şu an 6. sezonunda.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 23:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fall Guys crossplay güncellemesi geldi
İlginizi Çekebilir