Fall Guys oyununa Portal 2 P-Body görünümü eklendi

Alparslan Gürlek 23.08.2020 - 04:29
Fall Guys için Portal 2 oyununun sevilen test robotlarından P-Body'nin kostümü geldi. Bağışlar ise toplanmaya devam ediyor. İyilik bulaşıcıdır.

Mediatonic, Fall Guys için Portal 2 kostümünü onayladı. Bugünden itibaren PlayStation 4 ve Steam üzerinden oyunu edinen herkes sevilen Portal 2 karakteri P-Body ile oynayabilecek.

Fall Guys Portal 2 kostümü onaylandı ve geldi

Fall Guys oyuncuları artık PlayStation 4 ve Steam'de P-Body görünümüyle oynayabilecek. P-Body, Portal 2'de tanıdığımız iki test robotu karakterden biri. Diğerinin ise yolda olduğunu söyleyebiliriz. İşte P-Body Fall Guys'ta böyle görünüyor:

Fall Guys oyununa Portal 2 P-Body görünümü eklendi

Bu kostümün gelmesi sürpriz olmadı. Daha önce veri madencileri, çılgınca bir başarı elde eden battle royale için dosyaları araştırmaya başlamıştı. İki farklı oyun için Fall Guys kostümlerin geleceğinin de haberini de çok önceden vermişlerdi. Bu oyunlardan biri bugün karşımızda olan Portal, diğeri is My Friend Pedro'nun ta kendisiydi. Tabi veri madencilerinden gelen sızıntı haberlerinde bahsi geçen karakter P-Body değil, ana karakter Chell'di. Öyle görünüyor ki Chell ile de 3 Eylül 2020 tarihinde Fall Guys'ta buluşacağız.

Ayrıca unutmadan, Fall Guys özel kostüm tasarımlarını oyuna eklemek için bir hayır kurumu ile çalışıyor. "Special Effect" adı verilen bu kurum engelli oyuncuların da video oyunlarından zevk alabilmesi için çalışan bir hayır kurumu. Fall Guys özel kostümleri için toplanan paralar da buraya gidiyor. Bu güzel amaç uğruna gerçekleştirilen bağışlar gerçekten yüksek miktarlar. En son bilinenlere göre rekoru da ünlü yayıncı Tyler "Ninja" Blevins ve Aim Lab elinde tutuyor. İki tarafın da verdiği birleşik bağış 420.069 dolar gibi yüklü bir miktar. Bununla birlikte oyuna eklenmesi için hazırlanmış bir Ninja kostümü de var.

Fall Guys oyununa Portal 2 P-Body görünümü eklendi

Ayrıca Aim Lab ve Ninja, Mr.Beast adındaki yayıncının 300.000 dolarlık bağışını geçmek için bir araya gelip birlikte bağış yaptıklarını belirttiler. Ne diyebiliriz ki, iyilik bulaşıcıdır. Son zamanların en çok konuşulan oyunlarından biri olan Fall Guys'ın böyle güzel bir kuruma bağış toplaması ise çok güzel. Fall Guys'ı ilk kez duyuyorsanız ve temelde neye benzediğini merak ediyorsanız incelememizi okumayı unutmayın. Battle royale türüne yeni ve eğlenceli bir bakış açısı katan oyuna çıktığı gün gelen ilgi sunucuları çökertmişti.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2020 11:26
seni bıdık seni.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fall Guys oyununa Portal 2 P-Body görünümü eklendi
İlginizi Çekebilir