Fall Guys tüm platformlarda ücretsiz oldu

Alparslan Gürlek 21.06.2022 - 14:04
Geliştirici şirketin Epic Games bünyesine katılmasıyla daha önce duyurusu yapılan Fall Guys ücretsiz olarak bütün platformlardan oynanabilir oldu.

Fall Guys ücretsiz olarak artık tüm platformlardan erişilebilir. Xbox, PlayStation, Nintendo Switch ve PC kullanıcıları artık Mediatonic'in aile dostu oyununu hiçbir ücret ödemeden birlikte oynayabilecek. Ayrıca Epic Games'in çapraz platform konusundaki ısrarı sayesinde bütün platformlardaki oyuncular hep birlikte oynamanın keyfini çıkartabilecek.

Fall Guys artık tüm platformlarda ücretsiz

Steam platformundan kaldırılan oyun, PC için Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir. Çıkışında ortalığı birbirine katan ve sunucularının dahi gördüğü ilgiye dayanmakta zorluk çektiği Fall Guys ücretsiz olarak artık bütün platformlardan oynanabilir. Geliştirici şirket Mediatonic, Epic Games'e dahil olduktan sonra bunun duyurusu zaten yapılmıştı. Şimdi ise platform fark etmeksizin bütün oyuncular oyunu hiçbir ücret ödemeden birlikte oynayabilecekler.

Fall Guys tüm platformlarda ücretsiz oldu

PC platformunda yalnızca Epic Games Store üzerinden indirebileceğiniz Fall Guys'ı ücretsiz oynamak için buraya tıklayabilirsiniz. Peki Steam platformundan oyunu daha önce satın alan oyunculara ne olacak? Bunun yanıtı aslında daha önce Rocket League'in ücretsiz olma sürecinde yatıyor. Tıpkı dün yaptıkları gibi bugün de oyunlarına platform üzerinden erişip diğer insanlarla birlikte oynayabilecekler. Yani bu konuda Epic Games, rakip platformun oyuncularını mağdur etmeyecek diyebiliriz. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fall Guys tüm platformlarda ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir