Fall Guys ücretsiz oluyor

Ersin Kılıç 17.05.2022 - 18:18
Mediatonic tarafından geliştirilen ve bir dönem hem oyuncu sayısı hem de izlenmelere damga vuran Fall Guys ücretsiz bir şekilde oynanabilecek.

Fall Guys ücretsiz oluyor. Oyunun yapımcı firması olan Mediatonic yaptığı açıklama ile Fall Guys: Ultimate Knockout oyununun Playstation, Xbox, Nintendo Switch ve Epic Games üzerinden tamamen ücretsiz olacağını açıkladı. Peki Steam versiyonu ne olacak?

Fall Guys ücretsiz bir şekilde oynanabilecek

Fall Guys ücretsiz oluyor

21 Haziran tarihinden itibaren Epic Games üzerinden tamamen ücretsiz olarak oynanabileceği açıklanan Fall Guys'ın Steam versiyonu ise Steam mağazasından tamamen kaldırılacak. Tabi oyuna bu döneme kadar sahip olan oyuncular, Fall Guys'ı oynamaya devam edebilecekler. Fakat yeni alımlar için oyuna Steam'den ulaşmak mümkün olmayacak.

Mediatonic firmasının Epic Games çatısı altına bir süre önce girdiğini göz önüne alırsak aslında beklenen haberin biraz gecikmeli de olsa geldiğini söyleyebiliriz. Oyunun bu ücretsiz duyurusu için yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Oyunu ücretli olarak satın alan oyun severlere bazı avantajlar da sunacak olan Fall Guys, bir süre önce Cross Platform olmuştu. Yani platformlar arası tüm oyuncuların birlikte oynayabileceği bir sisteme evrilmişti.

Oyunu ücretli bir şekilde satın alan oyunculara Legacy pack isimli bir paket hediye edilecek. Bu paket içerisinde ücretsiz bazı içeriklere kavuşan oyuncular, Free Far All sezonuna da direkt geçiş yapabilecekler.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2022 13:24
Güçlü oyunları açabilecek pc' mi yaklaşık 2 yıl önce topladım. O günden bu yana da hep bedava oyun buluyorum. PC bereketi ile geldi maaşallah :D
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2022 19:59
sana bereketiyle gelen pc falan yok. parayı basıp almışsın. oyunlar herkese bedava geliyor. kendine pay biçme.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fall Guys ücretsiz oluyor
İlginizi Çekebilir