Fallout 76 Once in a Blue Moon güncellemesi çıktı

Ersin Kılıç 22.06.2023 - 02:20
Fallout 76 Once in a Blue Moon güncellemesi ücretsiz olarak çıktı. Bu güncellemede iki yeni etkinlik oyuna ekleniyor.

Yeni güncellemeler ile yoluna devam eden Fallout 76 için uzun süre önce duyurulan yeni güncelleme ücretsiz olarak çıktı. Fallout 76 Once in a Blue Moon güncellemesi oyuna  iki yeni etkinlik ekleniyor. Açıklanan detaylar şu şekilde;

Fallout 76 Once in a Blue Moon güncellemesi yayınlandı

Bu güncellemede iki yeni Herkese Açık Etkinlik olan Safe and Sound ve Beasts of Burden'ın yanı sıra iki yeni cryptid Blue Devil ve Ogua'ya da merhaba diyoruz. Fallout 76'ya zaten sahip olan oyuncular Once in a Blue Moon güncellemesine bugün Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4/5 ve PC üzerinden ulaşabilir. 

Safe and Sound 

The Middle Mountain Cabins restore edilerek en yeni ve en büyük Brahmin dinlenme tesisine dönüştürüldü fakat beklenmedik misafirler buraları sıkça rahatsız ediyor gibi görünüyor. Oyuncular, bu yaratıkları uzaklaştırmakla ve Brahmin'leri güvenli ve sakin tutup yaratıkları kovmak için The Repeller Speaker sistemini tamir etmekle görevlidir.  

Fallout 76 Once in a Blue Moon güncellemesi

Beasts of Burden  

Bir grup yerli Cultist'in Brahmin'lerini ve bir yük derme çatma patlayıcılarını ele geçirmesinden sonra Luca Costa'nın yardıma ihtiyacı olur. Oyuncular, amcası Vinny'nin haberi olmadan Luca Costa'ya yardım etmeli. Ormanın oralarda tuhaf sesler olduğuna dair söylentiler varmış, bu yüzden oyuncular bölgedeki hayvanları rahatsız etmemek için tetikte olmalı. 

Once in a Blue Moon, aynı zamanda Fallout 76'nın 13. sezonu Shoot for the Stars ile birlikte geliyor. Bu sezonda oyuncular, Fallout 1st üyelerine çok daha fazla olan ödülleri toplamak için 100 rütbe boyunca yükselirken aynı zamanda eski Hollywood film setlerini de keşfedecek. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 07:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2023 13:00
Dlc ücretsiz olarak çıktı derken her defasında oyun, ücretsiz oldu gibi algılıyorum :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout 76 Once in a Blue Moon güncellemesi
İlginizi Çekebilir