Fallout 76 The Pitt güncellemesi ücretsiz olarak çıktı

Ersin Kılıç 16.09.2022 - 11:30
En yeni Fallout 76 güncellemesi The Pitt güncellemesi ücretsiz olarak çıktı. Expeditions: The Pitt ile ilk kez Appalachia'nın ötesine geçin.

Yeni güncellemeler ile yoluna devam eden Fallout 76 için uzun süre önce duyurulan The Pitt güncellemesi ücretsiz olarak çıktı. Fallout 3 sonrası ilk defa Pittsburg'a gideceğimiz oyunun bu genişleme paketi hakkında yapılan açıklama ise şu şekilde;

Fallout 76 The Pitt ücretsiz olarak çıktı

En yeni Fallout 76 güncellemesi çıktı ve tüm oyuncular için ücretsiz. Expeditions: The Pitt ile ilk kez Appalachia'nın ötesine geçin. The Pitt'in endüstriyel çorak topraklarına yolculuk ederek tekrarlanabilir ve zorlu yeni görevler alın. Yeni ödüller kazanın, görevleri ve diyalog ağaçlarıyla yeni NPC'lerle tanışın, ayrıca ilk defa Fallout 3'teki The Pitt'te görülen düşman Trog'ları yeniden keşfedin.

Expeditions: The Pitt şunları içerir:  

  • Yeni Bir Bölge – Fallout 3'ten bu yana ilk kez, savaş sonrası Pittsburg'de bir maceraya atılın. Bir zamanlar endüstrinin merkezi olan bu güzel şehir, nükleer çatışmalarla harabeye döndü. Artan radyasyon oranı nedeniyle şehirde yaşayanlar mutasyona uğradı. Bu kaos, beraberinde çatışmaları ve birbiriyle savaşan grupları getirdi. 
  • Expedition'lar (Keşifler) – En fazla dört oyunculu gruplar için büyük ölçekli tekrarlanabilir görevler. Oyuncular, Appalachia'daki Whitespring Refuge'de Vertibird'ü çalıştırarak The Pitt'e geçecekler. Burada en deneyimli grupları test edecek rastgele, tekrar edilebilen, oyun sonu görevleri sizi bekliyor. 
  • Yeni Hikâye ve Gruplar – Yeni bir hikâye sizi bekliyor. Union'ın mavi yakalı özgürlük savaşçıları ve Fanatics'in güce susamış Raider grubu birbirleriyle savaşıyor. Union için savaşın ve yuvalarını geri alın. Tuhaf ve mekanik yeteneklere sahip liderleriyle tanışın, onları birbirine bağlayan huzursuz gerçekleri öğrenin ve The Pitt'in zehirli çorak arazisinin, orada yaşayanları nasıl yavaş yavaş deliliğe sürüklediğini ortaya çıkarın.   
  • Yeni Ödüller – Expeditions'ı fethederek Union'da takas edebileceğiniz yeni para birimi Stamp kazanın. Union teknisyenlerinin hazırladığı yeni ve eşsiz silahlar, Power Armor'lar, kıyafetler, C.A.M.P. eşyaları ve çok daha fazlasını toplayın.
  • Yeni Düşmanlar - The Pitt'in kalabalık sokaklarını ve yeraltı labirentlerini keşfederken önünüze çıkacak her türlü yaratığa karşı kendinizi koruyun. Buna geri dönen ölümcül ve agresif Trog'lar da dahil. 
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 15:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout 76 The Pitt güncellemesi ücretsiz olarak çıktı
İlginizi Çekebilir