Fallout 76'da oyuncuları yarı çıplak bırakan hata ortaya çıktı

Korhan ONUK 15.11.2018 - 13:14
Batı Virginia'da ortalık karışıyor.

Bethesda'nın son oyunu Fallout 76, çıkışının hemen ardından hataları ile konuşulmaya başlandı. Beta sürecinde oyunun komple silinmesine neden olan hata ile adından söz ettiren oyun, çıkışının ardından ise yarı çıplak bırakan hatası ie gündemde. 

Power Armor giyen bazı oyuncular ilginç bir hata ile karşılaştı

Bethesda, geçtiğimiz günlerde oyuncuları Fallout 76'da oluşacak hatalar için uyarmıştı. Oyuncuların verdiği puanlarla Metacritic ortalaması çakılan oyunda, bazı oyuncular farklı bir hata ile karşılaştılar. Power Armor'u giydiğinizde oluşan bu hata, oyuncuyu yarı çıplak, Slenderman benzeri bir yaratığa çeviriyor.

Hata sonucunda oluşan görüntüler oldukça ilginç. Karakterlerin yapı çıplak hale gelmesinin yanında, kolları ve bacakları çarpılıyor, görüntüsel hatalar oluşuyor. Ayrıca bu hata ile karşılaşan bazı oyuncular hareket edemeklerini belirtirken, bazıları ise Power Armor'u çıkaramadıklarını belirtiyor. Ancak Power Armor enerji kullanmaya devam ediyor. 

Fallout 76'da oyuncuları yarı çıplak bırakan hata ortaya çıktı
Bethesda'nın oyunlarında hatalar olmasına biz oyuncular artık alıştık. Ancak yapılan beta testlerine rağmen, hala böyle hatalarla karşılaşmak oyuncular için oldukça can sıkıcı bir durum. Bazı oyuncular ise hatayı düzeltmemelerini böyle çok daha iyi olduğunu söyleyerek Bethesda'ya gönderme yapıyorlar. Siz Fallout 76 hakkında ne düşünüyorsunuz, hataları halledildiğinde gerçekten güzel bir oyuna dönüşecek mi?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout 76'da oyuncuları yarı çıplak bırakan hata ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir