Fallout: London geliştiricilerinden biri Bethesda'ya katıldı

Alparslan Gürlek 1.07.2022 - 15:38
Fallout: London modunun geliştiricilerinden biri Bethesda'ya katılırken, projenin lideri şirketin Fallout oyununda çalışma teklifini reddetti.

Bethesda, Fallout: London modunu geliştiren ekipten birini işe aldı ancak şirketin Fallout 76 için yapılan bir iş teklifini projenin lideri reddetti. Dolayısıyla işe alınan geliştirici, artık mod üzerinde çalışmayacak. Bugün yayınlanan açıklamada baş teknik danışman Ryan Johnson'ın projeden ayrılarak Bethesda'da orta düzey tasarımcı olarak işe başladığını bildirdiler.

Fallout: London geliştiricisi Bethesda'da çalışmaya başladı

Ekip paylaştığı gönderide Ryan Johnnson'ın takımın sorunsuz çalışabilmesi için bilgisini paha biçilemez tasarım dökümanlarına dönüştürdüğünü belirtti ve onun için iyi dileklerini sundular. Yayınlanan mesajda ayrıca Fallout 76 ortak geliştiricisi Double Eleven'da modu sonuna kadar geliştirmeleri için yapılan bir iş teklifinin reddedildiği de görülüyor.

Geçtiğimiz yıl da Bethesda Fallout: London modu işin çalışan baş yazar Stephanie Zachariadis'i görev tasarımcısı olarak işe almıştı. 

Fallout: London geliştiricilerinden biri Bethesda'ya katıldı

Bilmeyenler için Fallout: London'dan da bahsedelim. Oyuncuların karşısına 2023'te çıkmaya hazırlanan mod Londra'nın ana ilçelerine odaklanan bir yapım. Modun kapsamında yeni NPC'ler, silahlar, yaratıklar, yeni bir dünya ve ayrıca bu dünyada toplanmış yeni gruplar bulunuyor. Fallout 5'i beklerken oynayabileceğimiz çok iyi bir alternatif gibi görünüyor. Zira Fallout 5'in çıkmasına daha çok var. Çünkü Bethesda CEO'su Howard, Bethesda Game Studios'un Starfield ve Elder Scrolls VI çıkmadan Fallout 5'in geliştiremeyeceğini söylüyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 09:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout: London geliştiricilerinden biri Bethesda'ya katıldı
İlginizi Çekebilir