Fallout: London modu 2023 yılında çıkabilir

Talha Ramazan Yüzmeç 26.06.2022 - 23:32
Fallout: London modunun geliştirme aşamasına olduğuna dair ilk sinyaller verildi. Ekip, resmi bir fragman yayınladı.

Fallout 4 oyunseverler serinin en iyi oyunu olmasa da kıyamet sonrası dünya atmosferini başarılı bir şekilde yansıtmıştır. Dün Fallout 4 oyuncuları için güzel bir gelişme yaşandı. Bu gelişme beklenen bir mod fragmanıydı. Ayrıca oyunda çok iddialı bir genişleme üzerinde çalışan bir ekip olduğu açıklandı.

Fallout: London modu trailer'ı yayınlandı

YouTube'da yayınlanan videoya göre Fallout: London modu İngiltere'nin başkentinde gerçekleşecek ve Fallout 4 için özel bir içerik olacak. Bu video, modun resmi duyuru fragmanını temsil ediyor. Henüz kesin bir çıkış tarihi olmasa da fragmana göre Londra'nın 2023'te çıkması bekleniyor. Bu modda yeni kültürleri keşfedecek ve aynı zamanda savaş öncesi Avrupa tarihini de öğreneceğiz.

Fallout: London modunun zaten oynanış görüntüleri yayınlanmıştı. Avrupa'nın en büyük şehirlerinde geçen bu mod oldukça ilham verici gözüküyor. 5. modun hikayesi 2. Dünya Savaşı'na yakın bir yerde geçecek ve silahlar olacak. Resmi sayfa silah kullanımının daha az olacağını ve oyunun bazı yönlerin daha fazla yakın dövüş silahı kullanımını teşvik edeceğini söylüyor.

Serideki son tek oyunculu oyun olan Fallout 4' ün 2015 yılında çıktığı göz önüne alındığında çoğu oyuncu yeni bir oyun bekliyor. Şimdilik, Fallout hayranları için Fallout: London gibi göz alıcı modlar tasarlanıyor., Fallout 4 bugüne kadarki en çok satan Bethesda oyunlarından biri olmasına rağmen Skyrim gibi bir satış rakamına hala ulaşamadı.  Yeni Fallout modunun Amerika dışında geçeceği gerçeği, oyun severleri heyecanlandırmış olsa da gelecekte ne olacağını bilemiyoruz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout: London modu 2023 yılında çıkabilir
İlginizi Çekebilir