Fallout: Operation Anchorage, PS3 için neredeyse hazır

Arda İyitanır 3.06.2010 - 12:31
Fallout: Operation Anchorage, PS3 için neredeyse hazır


Fallout: Operation Anchorage,  PS3 için neredeyse hazır



Bethesda Softworks tarafından hazırlanan, Fallout 3'ün içerik paketlerinden olan ve daha önceden Xbox 360'a ve PC'ye DLC olarak gelen ''Operation Anchorage'ın'' PS3 versiyonu nerdeyse bitmek üzere.

Bethesda, Eurogamer'a ''Son dokunuşları yapıyoruz'' demiş fakat, PS3 DLC'si için net bir tarih vermemişti. Bethesda tarafından yapılan röportajda ise hazirandan itibaren bir ay ya da altı haftalık bir süre içerisinde Xbox 360'a ve PC'ye gelmiş olan tüm Fallout 3 DLC'lerinin PS3'e adabte edileceği söylendi.

Bethesda, ''Operation Anchorage'' için bu haberi verdikten sonra sadece özel olarak EuroGamer'a konuştu:

Pete Hines, ''Fallout 3 DLC'lerinin PS3 için hazırlanması bizim için biraz gayret gerektiriyor.'' dedi.
''Evet, biraz da olsa gerektiriyor. Bu farklı bir platform ve farklı bir takım çalışma yolları söz konusu olduğu için daha önem vererek, titizlik göstererek ve gayret vererek çalışacağız. Bu tüm DLC'ler için geçerli.'

''Şu an Operation Anchorage için son dokunuşlar üzerinde çalışıyoruz. Son dokunuşlar fakat, bu bizim için farklı bir görev olduğundan PS3'e tam hazır olduğunu görmek için oyunu test etmeliyiz, testler bittiği zaman bizim işimiz de bitecektir.''

''Operation Anchorage'', ''Broken Steel'' ve ''The Pitt'' Xbox 360'a teknik problemler yaşanmadan geldi. ''Point LookOut'' da bu hafta içerisinde bir hata olmadan Xbox 360'a gelecek.

Fallout 3'ün beşinci ve son indirilebilir içeriği ''Motorship Zeta'' olacak ve Temmuz'un sonlarına doğru yayımlanacak.

Son olarak Xbox 360'a gelmiş tüm Fallout 3 DLC'leri PS3'e de bir ay ya da altışar haftalık bir süre içerisinde gelecek. İsterseniz de ekime kadar bekleyebilir ve Fallout 3'ün ''Game Of The Year Edition'unu'' alabilirsiniz. Game Of The Year paketi tüm DLC'leri içerecek; ''Operation: Anchorage'', ''Broken Steel'', ''The Pitt'', ''Point LookOut'' ve ''Motorship Zeta''.

KAYNAK
Fallout: Operation Anchorage,  PS3 için neredeyse hazır
eurogamer.net

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout: Operation Anchorage,  PS3 için neredeyse hazır
İlginizi Çekebilir