Fallout serisi 25.yılını kutluyor

Ersin Kılıç 4.10.2022 - 16:04
Bundan tam 25 yıl önce çıkan Fallout ile oyun dünyasının en sevilen serilerinden birine imza atan Bethesda, serinin 25. yılını bir dizi etkinlik ile kutluyor.

Kıyamet sonrası senaryo, daha doğrusu nükleer yıkım konusu ele alınınca akla gelen ilk oyun şüphesiz Fallout serisidir. Bundan tam 25 yıl önce çıkan Fallout ile giriş yaptığımız ve oyun dünyasının en sevilen serilerinden biri olan bu serinin 25. yılı bir dizi etkinlik ile kutlanıyor. Bethesda mevcut yapımlar için bazı içeriklerin yanı sıra 25. yıl kutlaması için mesaj da yayınladı. Yapılan açıklama ve detaylar şu şekilde;

Fallout seri 25.yıl kutlamaları

Ekim ayında Fallout serisinin 25. yıldönümünü kutluyor olacağımızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz! Ay boyunca tüm seriyi kapsayan çok sayıda etkinlik ve geliştiricilerin geçmişe dönük yorumlarıyla bu meşhur serinin geçmiş yirmi beş yılına bakarken bize katılın. Etkinliklerden bazıları şunlar:  

  • Fallout 76 ücretsiz haftası 
  • Yeni Fallout Shelter görevleri 
  • Dev indirimler 
  • Hediyeler 

Fallout serisi 25.yılını kutluyor

FALLOUT 76 ÜCRETSİZ HAFTASI 

Henüz Fallout 76'nın dünyasına dalmadınız mı? Fallout 76'nın 10 Ekim'de sonlanacak olan ücretsiz haftasında nükleer savaş sonrası Appalachia'yı arkadaşlarınızla keşfedin. Ayrıca Fallout 76, ücretsiz haftası boyunca indirimde olacak, böylece indirimle beraber hiçbir ilerleme kaybetmeden oynamaya devam edebileceksiniz. 

FALLOUT SHELTER'A YENİ BİR GÜNCELLEME GELİYOR! 

Dört senenin ardından Fallout Shelter'a yeni içerik ekliyoruz! Yeni düşmanlar içeren bu yeni görev zincirinde yeni sakinler toplayın, sığınağınızı yeni kutlama odası temasıyla süsleyin ve yeni silahları kuşanarak uzaylı tehdidine göğüs gerin. Güncelleme önümüzdeki hafta çıktığında daha fazlasını göstereceğiz, takipte kalın! 

FALLOUT SERİSİ İNDİRİMİYLE TASARRUF EDİN 

Fallout evreninde yeni misiniz? Veya serinin uzun süredir hayranısınız ve koleksiyonunuzdaki eksikleri tamamlamak mı istiyorsunuz? Tüm Fallout serisine yönelik büyük indirimlerimiz sizi bekliyor! Steam oyuncuları, yıldönümü indiriminden 18 Ekim'e kadar faydalanabilir. Xbox ve PlayStation indirimleriyse 12 Ekim'de sona eriyor.  

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.10.2022 00:32
Mass Effect ve Elder Scrolls serisi ile birlikte açık ara en iyi RPG serisi Fallout.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout serisi 25.yılını kutluyor
İlginizi Çekebilir