Fantastic 4 filminin senaryo yazarları belli oldu

Ersin Kılıç 22.09.2022 - 14:09
Henüz kadrosu açıklanmayan ve Marvel tarafındaki en merak edilen projelerden biri olan Fantastic 4 filminin yazarları belli oldu.

Marvel Sinematik Evreni tarafında şu sıralar en çok merak edilen film şüphesiz Fantastic 4 filmidir. Özellikle oyuncu kadrosunun açıklanmasını beklediğimiz film için prodüksiyon aşaması yaklaştıkça yeni haberler de gelmeye devam ediyor. Bugün ise filmin senaryosunu kaleme alacak isimler belli oldu.

Fantastic 4 filmi 8 kasım 2024'te gösterime girecek

Fantastic 4 filminin senaryo yazarları belli oldu

Deadline raporuna göre gösterime girmesine yaklaşık iki yıllık bir süreç bulunan filmin senaryosu Jeff Kaplan ve Ian Springer tarafından yazılacak. Tabi ikilinin bu hikayenin MCU tarafına nasıl dahil olacağı konusunda Kevin Feige ile sık görüşme halinde olduğu da belirtilmiş. Jeff Kaplan ismi Overwatch sebebiyle tanıdık gelebilir fakat sadece isim benzerliği olduğunun da altını çizelim. Ayrıca iki senaryo yazarı şu sıralar Warner Bros imzası bulunan Disaster Wedding isimli projeyi de birlikte yazıyorlar.

Senaryo yazarlarının daha önce sadece birkaç ufak çaplı projelerde yer aldığını görüyoruz. İkili aynı zamanda 2013 yılında gösterime giren Bert and Arnie's Guide to Friendship isimli filmde de birlikte çalışmışlar. Yani Fantastic 4 filminin ikilinin en büyük projesi olacağını söyleyebiliriz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 17:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2022 16:13
Kadın veya LGBTQ değilseniz artık senarist olamıyorsunuz. Dolayısıyla, bu filmde de zenci-gay Reed Richards, Asyalı trans Susan Storm, Hint-Paki kırması Human Torch ve gökkuşağı renklerinde panseksüel bir Ben Grimm görmeyi bekleyebilirsiniz. Doctor Doom da kesin beyaz ve heteroseksüel olur.
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2022 16:38
Boşuna yaşıyorsun farkında değilsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fantastic 4 filminin senaryo yazarları belli oldu
İlginizi Çekebilir