Fantastic Four filminin yönetmeni belli oldu

Ersin Kılıç 28.08.2022 - 15:28
Marvel Sinematik Evreni'nde yepyeni bir dönemi başlatması beklenen Fantastic Four filminin yönetmeni sonunda belli oldu.

Marvel Sinematik Evreni şu sıralar içerisinde bulunduğu fazda büyük bir odak problemi yaşıyor olsa da 5 ve 6. faz ile birlikte büyük bir ivme kazanacak diyebiliriz. Her ne kadar ufak ipuçlarını görmeye başlamış olsak da bu yeni dönem ile birlikte başta X-Men evreni olmak üzere birçok yeni karakterin de MCU'ya katılması bekleniyor. İşte bunlar arasında yer alan ve Marvel için yeni bir dönem başlatacak olan Fantastic Four filminin yönetmeni sonunda belli oldu.

Fantastic Four filminin yönetmeni Matt Shakman olacak

Fantastic Four filminin yönetmeni belli oldu

Deadline'ın haberine göre Marvel merakla beklenen Fantastic Four filminin yönetmenliği için Matt Shakman ile anlaşmış durumda. Matt Shakman zaten Marvel ile yakın ilişkiler içerisine giren bir isim. Nitekim son olarak imza attığı projeler arasında Disney+ servisinde yayınlanan WandaVision dizisi de bulunuyor.

Daha önce Game of Thrones ve The Boys gibi dizi odaklı projelerde çalışan Shakman aynı zamanda yeni Star Trek filminin de yönetmenliğini yapıyor. 47 yaşındaki yönetmeni Fantastic Four ile birlikte muhtemelen ilerleyen projelerde de sık sık görme ihtimalimiz bulunuyor. Tabi bu durum biraz da filmin başarısına bağlı olabilir. Ayrıca Fantastic Four ile ilgili yeni bilgileri ve muhtemelen oyuncu kadrosunu da önümüzdeki günlerde gerçekleşecek D23 fuarı sırasında görme ihtimalimiz bulunmakta.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.09.2022 18:14
F4 gelsin yeter
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fantastic Four filminin yönetmeni belli oldu
İlginizi Çekebilir