Fantastik Canavarlar 3 ertelendi

Özgür Deveci 8.11.2020 - 10:35
J. K. Rowling'in aynı adlı kitabından esinlenilerek çekilen Fantastik Canavarlar 3 filminin vizyon tarihi ertelendi.

Fantastik Canavarlar 3, önümüzdeki yıl sinemalarda olmayacak. Harry Potter spin-off serisinin arkasındaki stüdyo olan Warner Bros., filmin vizyon tarihini daha önce 12 Kasım 2021 olarak açıklamıştı. Ancak stüdyo tarafından yapılan yeni bir açıklamaya göre filmin 2022 yaz mevsiminde vizyona girmesi planlanıyor. Net bir tarih verilmedi, ancak birkaç gün içerisinde onun da açıklanması bekleniyor.

Stüdyo, karanlık büyücü Gellert Grindelwald'a hayat veren Johnny Depp'in filmden çıktığını ifşa eden bir açıklamayla birlikte erteleme kararını duyurdu. Usta oyuncu Depp konuyla ilgili "Warner Bros., Fantastik Canavarlar'daki Grindelwald rolümden istifa etmemi istendi ve bu talebe saygı duydum ve kabul ettim." ifadelerinde bulundu. Depp'in franchise'dan ayrılması, eşini dövdüğü iddiasıyla haber yapan magazin dergisi The Sun'a karşı açtığı hakaret davasını kaybetmesinden günler sonra geldi.

Fantastik Canavarlar 3 ertelendi

Fantastik Canavarlar 3, 2022 yazında sinemaseverler ile buluşacak

Harry Potter'ın emektar yönetmeni David Yates üçüncü filmi yönetmek için sete geri dönüyor. Harry, Ron ve Hermione'nin maceralarından yıllar öncesini konu alan seri, prequel serisinde Jude Law tarafından canlandırılan Albus Dumbledore'un sırdaşı haline gelen sihirbaz Newt Scamander (Eddie Redmayne) üzerine odaklanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller ve Dan Fogler gibi ünlü isimler yer alıyor. 2018 yapımı Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları'ndan kısa bir süre Profesör Eulalie “Lally” Hicks rolünü üstlenen Jessica Williams'ın önümüzdeki filmde daha büyük bir rol oynaması bekleniyor.

İngiliz yazar JK Rowling, 2016 yapımı Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? ve Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları filmlerinin senaryolarını kaleme aldı. Sekiz orijinal Harry Potter filminden yedisini yazan Steve Kloves, Rowling ile birlikte Fantastik Canavarlar 3'ün senaryosunu yazıyor. Fantastik Canavarlar Nelerdir Nerede Bulunurlar? ticari bir başarıydı. Küresel gişede 800 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Devam filmi ise, dünya genelinde 654 milyon dolar gişe hasılatı ile teatral seriyi devam ettirdi. Bakalım, üçüncü filmin başarısı ne ölçüde olacak?

2022 yazında vizyona girecek filmin oyuncu kadrosunda Katherine Waterston, Jude Law, Eddie Redmayne, Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol ve Jessica Williams gibi ünlü isimler yer alıyor. Filmin müzikleri ise King Kong, The Dark Knight, I Am Legend ve Batman Begins gibi filmlerden tanıdığımız Amerikan film bestecisi James Newton Howard'a ait.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.11.2020 19:08
Gına geldi artık şiştik valla. Ateş kadehi garabetinden beri devid yetes midir nedir serinin içine edip durdu. Halen buna teslim ediyolar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.11.2020 09:24
Serinin oyuncu seçimleri güzel değil zaten. Umarım daha düzgün bir oyuncu seçimi yapabilirler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.11.2020 13:39
Johny Deep gibi bir oyuncuyu kadrodan çıkartırsınız haaa! Alın filminizi başınıza çalınnn sırf Johny Deep var diye çıtayı yükseltip izleyecekdim bekliyordum şimdi filmi kendiniz çekin kendiniz izleyin tabi çekebilirseniz ??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.11.2020 11:22
Bu saçmalıkus serisini takip edip var mı cidden? Hayatımda gördüğüm en kötü cast seçimine sahip bir seri.
MK Okuru
MK Okuru 9.11.2020 12:47
Cahil cahil konuşma. Eddie Redmayne ve Johnny Deep gayet de iyi seçimlerdi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
EdWood1978
EdWood1978 8.11.2020 12:41
Haberde iki hata var. ''J. K. Rowling'in aynı adlı kitabından esinlenilerek çekilen Fantastik Canavarlar...'' Serinin kitapları yoktur, direkt senaryo olarak yazılmaktadır. İlk filmin senaryosu kitaplaştırılmıştır sadece. İkincisi de bu seri ve Harry Potter arasında 10 yıl süre yoktur. Fantastik Canavarlar serisi 1920'lerde geçerken, Harry Potter serisi 1990'lı yıllarda geçmektedir. Dediğiniz gibi sadece 10 yıl fark olsaydı Dumbledore 10 yılda fena çökmüş derdim :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fantastik Canavarlar 3 ertelendi
İlginizi Çekebilir