Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar filminde tanıdık isimler olabilir

Onur Güner 16.10.2016 - 13:18
Harry Potter serisi hayranları sevinebilir
En son geçtiğimiz günlerde yaptığımız bir haberde, ünlü yazar J.K. Rowling, Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filminin en az 5 film olacağını söylediğini yazmıştık. Filme ait yayımlanan son fragmanda ise ünlü oyuncu Colin Farrell'in kötü bir karakteri canlandıracağı da belli olmuştu. Ancak dikkatleri çeken detay ise, dönemin Sihir Bakanı'nın yaptığı bir diyalog. Zira fragmanda geçen diyaloğa göre, Colin Farrell'in canlandırdığı karakterin yaptığı kötülükler, Avrupa'da isyan başlatan Grindelwald ile alakalı olabileceği söyleniyordu ki bu da haliyle akıllara acaba filmde Albus Dumbledore'u görebilir miyiz sorularını akla getirmişti. Çünkü Harry Potter'ın 7. kitabından da hatırlayacağınız üzere Grindelwald, Lord Voldemort'dan sonra anılan en kötü karakterdi.

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar filminde tanıdık isimler olabilir
Zamanında Albus Dumbledore ile çok yakın arkadaş olmalarına rağmen
Grindelwald, büyücülerin her zaman üstün olduğunu düşünmüş ve normal insanlara hükmetmeleri gerektiğine inanmıştı ve bu yüzden Avrupa'da büyük isyanlar başlatmıştı. Ancak Dumbledore, Grindelwald'ı düellode yenerek hapis ederek durdurmuştu. Zira Colin Farrell karakterinin Grindelwald'ın adamı olması halinde çok büyük bir düello izleyebiliriz ki böylelikle Albus Dumbledore da hikayeye dahil olmuş oluyor. Bütün bunlar birikince ortaya Harry Potter filmlerinden tanıdık isimleri de görecek miyiz sorusu ortaya çıktı.

Akılları kurcalayan bu sorulara yanıt ise serinin hem yazarı J.K. Rowling'den hem de yönetmeni David Yates'den geldi. Ünlü yazar Rowling geçen yaptığı röportajında, ''Dolaşan söylentilerin hepsini keyifle okuyorum. Doğru veya değil bilemem ama şunu söyleyebilirim ki Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filmi ile Harry Potter arasında çok büyük bağlantılar var.'' ifadelerine yer verdi. Ünlü yönetmen David Yates ise, ''Madem bu kadar çok ısrar ediliyor o zaman söyleyeyim. Bu filmde bolca Harry Potter serisinden tanıdık yüzler göreceğiz. İki filmde aynı evrende geçtiği için birbirleriyle hemen hemen her köşede birleşiyor.'' açıklamasını yaptı.Yani söylentiler bir bakıma doğrulanmış oldu. Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar filminde Albus Dumbledore ile Eddie Redmayne'nin karakterinin Colin Farrell ile Grindelwald'ın beraber çok büyük bir düello yapması kuvvetle ihtimal. Bakalım neler olacak bekleyip göreceğiz.
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 16:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2016 09:05
Ron Weasley olsun hatta baş roldede olabilir çok severdim filmde kendisini
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2016 17:41
Harry Potter evreni kolay kolay bitmeyecek gibi ama yanlis bilgi vermissiniz.

Tabi beni bu seride en cok sasirtan bilgi Dumbledor un escinsel olmasi bu nedenle yanlis bilgilendirme olsa bile sorun degil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2016 08:15
harry potter üstünden para kazanma amaçlı,CGI ile yapılmış,hiçbirşey katmayan bir film ( günümüzdeki aptal insanların her yeni çıkan şeye woow,amazing,great,şeklinde tepkiler verdiğini düşününce,gişede başarısı yüksek olan,animasyon tarzı film )
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2016 04:24
öldürdümü? la voldemort öldürüyo grindelwaldı çoközlü iksirmi çektin kenks?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2016 03:38
Bir düzeltme yapayım, Dumbledore Grindelwald'ı öldürmemişti, düelloda yenip, hapishaneye göndermişti.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar filminde tanıdık isimler olabilir
İlginizi Çekebilir