Far Cry 6 çıkış tarihi ve oynanış videoları geldi

Ersin Kılıç 29.05.2021 - 02:19
Akşam saatlerinde düzenlenen Ubisoft sunumunda Far Cry 6 için oynanış videosunun yanı sıra hikaye ve karakter videosu da yayınlandı.

Far Cry 6 çıkış tarihi oynanış videosu Ubisoft'un akşam saatlerinde yaptığı özel sunumda yayınlandı. Hatırlarsanız önceki gece saatlerinden itibaren oyunun videoları henüz kaynağı belli olmayan bir şekilde yayılmaya başlamıştı. İlk videonun ortaya çıkmasının ardından Ubisoft hızlı bir şekilde müdahale etmiş olsa da bu yayılmanın önüne geçememişti. Akşam saatlerinde yapılan sunumda ise çok daha fazlasına yer verildiğini söyleyebiliriz. Ubisoft Toronto tarafından geliştirilen oyunun videoları ve yapılan açıklama şu şekilde;

Far Cry 6, 7 Ekim'de çıkacak

Ubisoft, Far Cry 6'nın 7 Ekim'de tüm dünyada Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4, Stadia, Amazon Luna ve Windows PC için sadece Epic Games Store ve Ubisoft Store'da yayınlanacağını duyurdu. Karayipler'in kalbinde adeta zamanın geçmişte donup kaldığı tropikal bir cennet olan Yara'da yer alan oyuncular, Yara halkını, Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad) ve Anthony Gonzalez (Coco) tarafından hayata geçirilen diktatör Antón Castillo ve onun genç oğlu Diego'nun baskıcı yönetiminden kurtarmak için devrime katılırken, adrenalin dolu gerilla savaşının kaosunu yaşayacaklar. Far Cry 6 oyununun geliştirmesi Ubisoft Toronto tarafından sürdürülüyor.

Askeri okuldan terk olan Yara yerlisi Dani Rojas olarak, Antón yönetiminin vahşeti yeni zirvelere ulaştığında ve ülke genelinde devrim ateşi alevlendiğinde oyuncular, gerilla hareketine sürüklenecekler. Oyuncular, Dani'yi bir kadın veya erkek olarak oynamayı seçebilecek ve devrimci grup Libertad'ın lideri Clara Garcia veya bitkin düşmüş, eski bir KGB ajanı ve gerilla ustası olan Juan Cortez de dahil olmak üzere renkli karakterlerle güçlerini birleştirerek zorbayı devirmek için savaşacaklar.

Oyuncular, Antón'un ordusunun ezici gücüne karşı başarılı olmak için Yara'da bulunan bir çözümcü felsefesi olan “Resolver” yöntemini benimseyecek ve bunun için çevrelerindeki her şeyden yararlanarak ihtiyaçları olanı üretip rejimi alaşağı etmeye çalışacaklar. “Resolver” ustası Juan Cortez'in yaratıcılığından beslenen Far Cry 6, özelleştirilebilir çözümcü silah ile araçlardan oluşan geniş ve alışılanın dışında bir cephaneliğe sahiptir. Motosiklet motoruyla çalışan bir minigun'dan, güdümlü füze fırlatma sırt çantasına kadar, “resolver” felsefesinin sınırlarını zorlamak, Dani'ye bütün bir gerilla ordusunun gücünü verecek.

Far Cry 6, oyunculara ister gizli ister saldırgan bir yaklaşımı tercih etsinler, oyun tarzlarını destekleyerek oyunu istedikleri şekilde deneyimlemeleri için eşi görülmemiş bir özgürlük sağlar. Çözümcü seçeneklere ek olarak oyuncular, geleneksel silahları seçebilecek ve dünyayı dolaşmak için atlar, tanklar ve çılgın el yapımı araçlar gibi yeni taşıtlar kullanabilecekler. Ayrıca, hiçbir askerin görmezden gelemeyeceği sevimli sosis köpek Chorizo veya Juan'ın askere aç evcil timsahı Guapo gibi yepyeni hayvan dostlarla yoldaş olabilecekler.

Tek kişilik veya iki oyunculu koop olarak oyuncular, yemyeşil ormanlardan gittikçe bozulan şehirlere kadar geniş ve tezatlı bir açık dünya keşfedecekler. Antón’un ordusu havayı, kara yollarını ve denizleri kontrol ederken, oyuncular ülkenin dört bir yanındaki gizli gerilla kamplarından operasyonlarını yürüterek bir sonraki hareketlerini planlayıp asker ve kaynakları toplayacaklar. Rejime karşı yapılan her saldırının etkili olmasını sağlamak için oyuncuların dünyayı dolaşması ve durumlara gerçek gerilla savaşçıları gibi yaklaşmaları gerekecek.

Far Cry 6 çıkış tarihi ve oynanış videoları geldi

Far Cry 6’yı ön sipariş veren oyuncular “Libertad Paketi”ne erişebilecekler. İçeriğinde Chorizo için “Libertad Kıyafeti” ve düşmanlarınızı kendi mezarlarında dans ettirecek gelişmiş bir disk atar silah olan “Discos Locos” bulunur. Far Cry 6’yı Xbox One veya PlayStation 4 için satın alan oyuncular, Xbox Series X | S ve PlayStation 5’te ellerindeki sürümü ilave bir ücret ödemeden yeni nesle yükseltebilecek.

Ek olarak, Yara'nın Başkanı ve lideri Antón Castillo ve onun genç oğlu Diego'yu sergileyen 26 cm uzunluğundaki oyundan bağımsız satılan Ubicollectibles heykelciği "Lions of Yara" artık Ubisoft Store'da ön siparişe açıldı. Bu koleksiyon parçası, “The Lion of Yara” silah uğurluğunu oyun içinde açan benzersiz bir kod içerir.

Yorumlar 18
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.06.2021 18:00
tayfun abi acaba fcry 6 pc ye çıktı mı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2021 23:21
şu çöp oyunu boş verin dying light 2'nin çıkış tarihi açıklandı 2 gün oldu hala haberi yok sitede hemde türkçe dil desteği ile geliyor.

--------------------------------------------

Haberi yapılmıştı, siz görmemişsiniz

https://www.merlininkazani.com/dying-light-2-cikis-tarihi-belli-oldu-yeni-video-geldi-haber-117510
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2021 23:50
eyv admin nasıl görmedim şuan çok şaşkınım neyse yazı için eyv
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2021 15:21
PS4 yüzünden mi grafikler bu kadar düşük tutuluyor anlayabilmiş değilim açıkçası.
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2021 13:14
En alttaki videoda 0.09 da adamın tırnağındaki detaya bak, sanat eseri.
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2021 08:31
ya siz sakamisiniz kac tane grafik gordunde utanmadan bu grafiklere la atiyosun ! inanilmazsiniz ya cidden !
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2021 22:21
Grafik düşük? Bir şey derdim ama yorumumu onaylamazlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.05.2021 02:50
Saçma sapan bir oyun olmuş tama bir sallama oyunda bir Trex yok Onuda koysalar yeridir.Silahlar tam zibidik oyunda ciddiyet hiç yok değişik birşey yapalım diye çoluk çocuk zibidi işi bir oyun yapmışlar Ubisoftun küçük yaş grubu yapmış oyunu belli
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2021 08:23
Kanka beklentin herhalde çok yüksekti, cinnet gelmiş sana. Seni buradan alalım, naughty dog oyunları oyna çok daha ciddi ve gerçekçidir kendileri.
Kalan Karakter: 300 Gönder
cemakturk
cemakturk 29.05.2021 18:44
Oyun iyice JUST CAUSE a dönmüş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Far Cry 6 çıkış tarihi ve oynanış videoları geldi
İlginizi Çekebilir