Far Cry 6 çıktıktan sonra gelecek içerikler açıklandı

Ersin Kılıç 12.09.2021 - 16:21
Far Cry 6 çıktıktan sonra Rambo, Danny Trejo, Stranger Things ve daha önceki oyunlardan hatırladığımız kötüleri içeren bir yol haritasına sahip olacak.

Ubisoft, Far Cry 6‘nın çıkış sonrası tüm içerik planını duyurdu. Oyuncuların efsanevi Far Cry kötü adamlarının zihinlerini keşfedeceği üç DLC bölümünü içeren Sezon Kartı’na ek olarak, Far Cry 6, 7 Ekim 2021’de piyasaya çıkışının ardından oyuna sürekli olarak yeni içerik getirmek için kapsamlı bir içerik yol haritası açıkladı.

Far Cry 6 çıktıktan sonra gelecek içerikler açıklandı

 

Sezon Kartı ile oyuncular serinin en kötü şöhretli kötü adamlarının kontrolünü ele geçirecekler: Vaas Montenegro, Pagan Min ve Joseph Seed. Hepsi orijinal oyuncuları tarafından canlandırıldı. Üç DLC boyunca oyuncular, roguelite türünden ilham alan yepyeni bir "öl ve yeniden dene" deneyiminde kendi zihinlerinin dehşetinden kaçmak için mücadele eden farklı kötü karakterler olarak oynayacaklar.

Kendilerini savunabilecekleri tek bir tabancayla başlayacak olan oyuncuların, daha güçlü olmak ve kötülerin ruhlarının derinliklerinde ilerlemeleri için yeni silahlar bulmaları ve farklı güçlendirmeleri açmaları gerekecek. Yoğun aksiyon ve hikâye anlatımını harmanlayan her DLC; her kötü karakterin geçmişini, dürtülerini ve amaçlarını daha iyi anlamak için eşsiz bir fırsat sağlayacak.

Far Cry 6 çıktıktan sonra gelecek içerikler açıklandı

Far Cry 6 Sezon Kartı; Far Cry 6 Gold, Ultimate ve Collector Sürümlerine dâhildir ve ayrıca 39,99 € karşılığında da satın alınabilir. Sezon Kartı içeriği:

  • Üç DLC bölümü, tek olarak veya bir arkadaşla birlikte (Sezon Kartı’na sahip olmasalar bile) koop olarak oynanabilir.
    • 1. Bölüm: “Vaas: Insanity”, kasım 2021'de çıkması planlanıyor.
    • 2. Bölüm: “Pagan: Control”, ocak 2022’de çıkması planlanıyor.
    • 3. Bölüm: “Joseph: Collapse”, mart 2022’de çıkması planlanıyor.
  • Far Cry 3 Blood Dragon*. Windows PC'deki Sezon Kartı sahipleri 2013'te piyasaya sürülen bu oyunu alırken, konsol ve Stadia oyuncuları Far Cry 3 Blood Dragon: Classic Edition'ı elde edecek.
  • Blood Dragon Seti, Far Cry 6 ana oyununda kullanılabilen yedi öge içerecek:
    • - Bir kıyafet: Blood Dragon Ekipman Seti.
    • - İki silah: AJM9 ve Kobracon.
    • - Bir araç: Omega Enforcer.
    • - Bir silah uğurluğu: KillStar.
    • - Bir hayvan dostu: K-9000.
    • - Bir araç uğurluğu: Blood Dragon Chibi.

Ek olarak özgür bir Yara için mücadele, oyunun yayınlanmasından sonra Far Cry 6 evrenini genişleten, düzenli, ücretsiz içeriğin eklenmesiyle devam edecek. Tek veya iki oyuncuyla koop oynanabilen bu güçlü içerik harmanı şunları içerecek:

  • Haftalık İsyanlar: Oyunun çıkışından itibaren her hafta (Ana hikâyenin tamamlanmasından sonra erişilebilir.) Antón Castillo partizanları Yara adasında ayaklanacak ve oyuncuların ortadan kaldırması için yeni tehditler oluşturacak. Oyuncuların onları arayıp bulmaları gerekecek ve tamamladıktan sonra bazı yeni ekipman geliştirmeleri de kazanabilecekler.
  • 6 Özel Görev: Dünyanın benzersiz yeni bölgelerinde yer alan ve yeni oyun mekanikleri sunan bu operasyonlarda oyuncular, Antón'un silah tüccarlarından son derece dengesiz kimyasal silahları araklayarak aşırı ısınmadan çıkarma noktasına ulaşmak zorunda olacaklar. İlk iki konum (Mesozoico ve Maceo) oyun çıktığında erişilebilecek ve diğer 4 harita daha sonra ek olarak gelecek.
  • Konuk yıldızları ve sevilen markaları içeren 3 crossover görevi: Danny Trejo®, Rambo ve Stranger ThingsTM.

Far Cry 6 geliştirme ekibi; yeni, henüz ortaya çıkmamış içerikle temel deneyimi oluşturmaya ve geliştirmeye kararlı olduğundan daha fazlasını da bekleyebilirsiniz. Ubisoft Toronto tarafında yürütülen Far Cry 6, oyuncuları günümüz gerilla devriminin kalbine sürükleyen, açık dünya birinci şahıs nişancı oyunudur. Yara adasında Başkan Antón Castillo, oğlu Diego'yu kendi ayak izlerini takip etmesi için yetiştirirken ulusunu eski ihtişamına geri döndürme sözü verdi.

Ancak cennetin de bir bedeli var çünkü ülkesini zenginleştirmek demek, görüşüne ters düşenlere boyun eğdirmesi anlamına gelir. Oyuncular, Yara’dan kaçmaya çalışan ancak sonunda devrimci grup Libertad'a katılan, askeri okuldan terk bir yerli olan Dani Rojas olarak Yara'yı özgürleştirme amacını üstlenecekler. Dani olarak oyuncular, şimdiye kadarki en yaratıcı ve yenilikçi cephanelik ile Far Cry tarzı "Resolver” yani çözümcü gerilla savaşının adrenalini ve kaosunu yaşayacaklar.

7 Ekim'de çıkacak oyun hakkında daha önce oynayıp deneyimlerimizi aktardığımız videoya ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 06:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
warehouseman
warehouseman 14.09.2021 16:45
Primal hariç hepsi kütüphanemde,bunuda sabırsızlıkla bekliyorum.
Far Cry candır...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2021 23:40
Adamlar oyunu satmak için neler yapıyor neler anca reklam yap ubisoft tembellikten Adam gibi oyun yapma
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2021 23:19
adan gibi düşündüğün oyunları alarak bu derdinden kurtulabilme ihtimalini düşündün mü hiç?
Kalan Karakter: 300 Gönder
System32
System32 13.09.2021 09:25
temel aynı olduktan sonra istediğin kadar süsle klasik ubisoft insanları nasıl sömüreceğini iyi biliyor....
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2021 23:18
almayıp sömürülme......
Kalan Karakter: 300 Gönder
Far Cry 6 çıktıktan sonra gelecek içerikler açıklandı
İlginizi Çekebilir