Fast X fragmanı çok yakında

Murat Oktay 2.02.2023 - 13:55
Hızlı ve Öfkeli filmlerinin yeni yapımı Fast X fragmanı çok yakında bizlerle olacak. The Fast and the Furious - Legacy Trailer yayınlandı.

Heyecanla beklediğimiz Fast X fragmanı çok yakında yayınlanacak. Öncesinde, film serisinin başlangıcını kapsayan "Legacy Trailer" adında yeni bir fragman yayınlandı.

Fast X fragmanı 10 Şubat'ta yayınlanacak

Legacy Trailer, serinin ne kadar ilerlediğini göstermek için 2001'de vizyona giren orijinal film Hızlı ve Öfkeli'yi kapsıyor. Fragmanın sonunda ise Fast X fragmanının 10 Şubat 2023'de yayınlanacağını gösteriyor.

Başlangıçta 2 Nisan 2021'de vizyona girmesi planlanan yapım, araya giren pandemi süreci ile epey ileri bir tarihe ertelenmişti. Şu anki veriler doğrultusunda Hızlı ve Öfkeli 10, vizyon tarihi 19 Mayıs 2023'ü işaret ediyor.

Fast X fragmanı 10 Şubat'ta yayınlanacak

Fast X'in yönetmenliğini, Lin'in yaratıcı farklılıklar nedeniyle aniden projeden ayrılmasının ardından rolü Justin Lin'den devralan Transporter yönetmeni Louis Leterrier üstleniyor. Film, Lin ve Dan Mazeau tarafından yazıldı ve Lin hala yapımcı olarak yapım ekibinde görünüyor.

Diesel, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Sung Kang ve Scott Eastwood filmde kendi rollerini yeniden canlandıracaklar. Onuncu filmde seriye yeni gelenler ise Jason Momoa, Daniela Melchior, Brie Larson ve Alan Ritchson yer alacak. Jason Momoa'nın filmde düşman karakteri canlandırması bekleniyor.

Hızlı ve Ofkeli 10 hakkında tüm bildilklerimizi derlediğimiz makalemize gös atmayı da unutmayın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 03:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2023 19:18
en iyi filmdir, lord ringler kamarası ve harry süpürgeler odası yanına bile yaklaşamaz. vin diesel <3
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2023 18:41
Yerimde duramıyorum resmen. Yok artık bundan daha iyisi de olmaz artık derken çıtayı her seferinde daha da yükseğe çeken; dile kolay, serinin 79. devam filmi. Senaryo, oyunculuk vs herşey yine oscarlık olacak inancımız tam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fast X fragmanı çok yakında
İlginizi Çekebilir