Fate: The Winx Saga dizisi ikinci sezon onayını aldı

Özgür Deveci 20.02.2021 - 22:00
Winx Club animasyonundan uyarlanan Netflix orijinal dizisi Fate: The Winx Saga, ikinci sezon onayını aldı.

Winx Efsanesi: Kader ile yeniden buluşmaya hazır mısınız? Büyüleyici güçlerini kontrol etmeye kararlı bir grup genç, Alfea adlı sihirli bir yatılı okulda rekabet, aşk ve doğaüstü çalışmalarla başa çıkmaya devam edecek. Başrollerini Abigail Cowen, Hannah Van Der Westhuysen ve Precious Mustapha'nın paylaştığı dizide, hayranlara bir saat uzunluğunda iki ekstra bölüm daha verilecek. The Vampire Diaries dizisinin senaristi Brian Young, doğaüstü gençlik dizisinde showrunner ve sorumlu yapımcı olarak yer alacak. Dizinin ikinci sezonu için kadroya eklenecek yeni oyuncular daha sonraki bir tarihte duyurulacak.


Fate: The Winx Saga dizisi ikinci sezon onayını aldı

Fate: The Winx Saga dizisi ikinci sezon onayını aldı

Dizinin yaratıcısı Brain Young, konuyla ilgili "Dizinin altı bölümden oluşan birinci sezonu, inanılmaz derecede zengin dünyanın ve bu dünyada yaşayan güçlü perilerin yalnızca yüzeyini çizdi. Bloom'un hikayesi gelişmeye devam ederken, Aisha, Stella, Terra ve Musa hakkında daha fazla şey öğrenmenizi sabırsızlıkla bekliyorum! Ve bir sonraki dönem Alfea'ya kimlerin geleceğini asla bilemezsiniz." ifadelerinde bulundu.

Rainbow ve Archery Pictures Production tarafından yapılan Fate: The Winx Saga, İtalyan yapımı Winx Club çizgi filmine dayanıyor. Rainbow'un CEO'su Iginio Straffi, "Winx'in canlı aksiyon uyarlaması izleyiciyle tıpkı animasyon serisinde olduğu gibi bağ kuruyor. Yıllar geçtikçe küresel bir fenomen haline gelen Winx’te milyonlarca hayran diziyi büyük bir bağlılıkla takip etti. Hayranların desteği sayesinde Fate: The Winx Saga, dünya çapında büyük bir başarıya imza attı. Dünyanın dört bir yanındaki hayranlar tarafından merakla beklenen dizinin ikinci sezonu, çok yakında Netflix’te yayınlanacak." dedi.

Brian Young ile birlikte yönetici yapımcılığına geri dönenler arasında Judy Counihan ve Archery Pictures'tan Kris Thykier ve Rainbow'dan Joanne Lee ve Cristiana Buzzelli yer alıyor. Önümüzdeki aylarda İrlanda’da başlayacak olan yapım sürecinin ardından 8 yeni bölüm ve çok daha fazla sihir sizi bekliyor olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 10:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fate: The Winx Saga dizisi ikinci sezon onayını aldı
İlginizi Çekebilir